Bălu: „Jucătorii mei sunt motivați să învingă Câmpina”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 17:44 Seria 2
Bălu:**

Iubitorii fotbalului din Caransebeș au parte de un nou meci al echipei favorite. După ce au fost eliminați din Cupa României de o prim-divizionară, CSU Craiova, și au stat în runda a cincea din Seria a II-a a ligii secunde de fotbal, elevii lui Sorin Bălu vor juca sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 11, cu una dintre pretendentele la promovare, Fortuna Poiana Câmpina.

Gugulanii abordează acest joc la victorie, după cum declară antrenorul Sorin Bălu: „Vom aborda acest joc la victorie, rămâne să vedem dacă și putem. Jucătorii mei sunt motivați să învingă Câmpina. Orice fotbalist își dorește să învingă o echipă care are ca obiectiv promovarea”.

Sorin Bălu a făcut o scurtă analiză a evoluției echipei sale: „Dacă este să fac o radiografie a jocurilor pe care le-am disputat până acum, singurul joc de care îmi pare rău foarte tare că nu l-am câștigat este cel de acasă cu Unirea Tărlungeni. Cred că am fi meritat să câștigăm. Și aș mai avea o dezamăgire, legată de meciul de la Timișoara, chiar dacă Poli ne-a dominat clar în prima repriză. Dar, în momentul în care egalezi în minutul 85 și nu știi să gestionezi cinci minute, e frustrant, cel puțin pentru mine ca antrenor. Însă cred că până acum jucătorii noștri și-au făcut datoria, și-au îndeplinit un obiectiv și anume aducerea unei echipe de primă ligă la Caransebeș. Am câștigat patru meciuri în Cupa României, la Lugoj, Târgu Jiu, Motru și acasă cu Metalul Reșița, iar al cincilea, cu CSU Craiova ne-am dorit să-l câștigăm, dar n-am putut. Dar, obiectivul nostru era îndeplinit. Vizavi de meciurile din campionat, noi am jucat patru, în care am obținut o victorie și două egaluri și avem o înfrângere. Până la urmă, nu este un parcurs rău pentru o nou-promovată”.

Partida FC Caransebeș – Fortuna Poiana Câmpina este programată sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 11, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 17:44 Seria 2
Pe aceeași temă