Balint: „Ne-ar conveni să fie Oltul în play-off, dar eu nu fac fotbal pe hârtie”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 15:19 Seria 2

Gabi Balint și Nicolae Ungureanu au prefațat derby-ul zonal, dar și de clasament, dintre FC Olt și CS Universitatea Craiova. Ambii au subliniat determinarea adversarului, considerând meciul unul dificil.

„Întâlnim o echipă incomodă, agresivă, care cu siguranță va fi în play-off. Se pot face calcule conform cărora nouă ne-ar conveni ca FC Olt să intre în play-off, dar eu nu mă ocup cu fotbalul pe hârtie. Vom juca la victorie și sunt convins că o vom obține dacă vom avea determinarea necesară și vom fi disciplinați tactic. Ne dorim să avem aceeași evoluție din jocul cu Motru, deși întâlnim o echipă net superioară precedentului adversar. Mizăm și pe o susținere importantă din partea fanilor la acest meci, am primit deja multe mesaje în acest sens” a spus antrenorul CSU, Gabi Balint.

„Sunt foarte obrazinici în joc, nu am mai văzut de mult o echipă așa de harnică precum FC Olt, probabil antrenorul le-a insuflat această ambiție și dorință de a lupta pentru culorile clubului. Nu ne va fi ușor” a spus șeful scouterilor de la CSU, Nae Ungureanu, care a urmărit-o pe FC Olt în câteva meciuri.

Vice-căpitanul Craiovei, Florin Pătrașcu, a declarat despre disputa de la Slatina: „Este un meci greu și important, dar noi suntem conectați la el deja, atmosfera este bună, la fel și moralul, fiindcă suntem din nou pe primul loc”.

Pentru meciul de la Slatina, Gabi Balint nu se va putea baza pe Dacian Varga din cauza unei accidentări.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 15:19 Seria 2
Pe aceeași temă