Balaci a refuzat oferta de la CS Universitatea!

Marius ANGHEL 25 Dec. 2013, 17:18 Seria 2
Balaci** a refuzat oferta de la CS Universitatea!

CSU Craiova a incercat sa-l atraga in barca noii echipe infiintate in Banie si pe Ilie Balaci, fosta glorie a Universitatii Craiova. „Minunea Blonda” dezvaluie ca a avut doua intalniri cu unul dintre cei doi finantatori ai gruparii sustinute de autoritatile locale, Mihai Rotaru, care i-ar fi propus postul de antrenor al echipei.

„Am avut doua discutii cu Mihai Rotaru. Ce mi se oferise mi s-a parut un lucru mai putin serios si nu am mai dat niciun raspuns a doua zi. Am vorbit cu Gheorghita (Gh. Geolgau, n.r.) si i-am spus ca nu ma intereseaza si din momentul acela nu am primit niciun telefon si nici nu s-a vorbit de sumele alea care se vehiculau prin ziare, nu s-a pus niciodata problema ca eu sa fiu antrenor. Tot ce s-a scris prin ziar au fost neadevaruri. Si, sincer, imi pare rau ca telefonul a fost permanent deschis si puteam fi intrebat”, a declarat Ilie Balaci pentru Sport Total FM, in emisiunea „Liga de weekend”.

Legendarul jucator al Universitatii Craiova marturiseste ca sustine promovarea in Liga 1 a ambelor echipe ce-si revendica statul de continuatoare a „Stiintei”, dar se teme ca echipa condusa de Adrian Mititelu nu va avea resursele necesare pentru a se pregati corespunzator in pauza de iarna.

„Desi avem doua echipe, nu e mare diferenta intre ce a fost acum doi ani. E interesant de vazut cat vor rezista, dar ar fi frumos sa avem doua echipe in Liga 1.
 
Eu nu l-am sustinut pe Adrian Mititelu, ci pe FC Universitatea Craiova si implicit pe el. Daca el asa a inteles sa vorbeasca despre mine, nu vad ce a mai ramas sa ne spunem, pentru ca am face-o la misto.

In ceea ce priveste FC ‘U” nu stim daca echipa va intra in pregatirea de iarna, chiar daca Adrian Mititelu vrea. Vorba cantecului: «as mai vrea, dar nu am de unde». Un singur lucru m-a incantat, la doua meciuri disputate in Liga 2 am vazut stadionul plin, ceea ce nu prea vezi in Liga 1″, a mai spus Ilie Balaci.

Sursa: Sport Total FM

Marius ANGHEL 25 Dec. 2013, 17:18 Seria 2
Pe aceeași temă