Băimărenii vin încrezători în „Cetate”: „În deplasare jucăm bine”

30 Apr. 2012, 15:01 Seria 2
Băimărenii vin încrezători în

Unirea Alba Iulia – FC Maramures Universitar Baia Mare este meciul care pune capat etapei 24 a Ligii a doua de fotbal. Ambele echipe sunt disperate dupa puncte: gazdele nu au mai castigat vreun joc din 24 martie, in timp ce baimarenii numai nu reusesc sa castige suficiente puncte cat sa se puna la adapost de pericolul retrogradarii.

In cadrul etapei 24 a Ligii a doua de fotbal, FC Maramures Universitar Baia Mare merge la Alba Iulia pentru a intalni Unirea. Baimarenii abordeaza aceasta partida dupa doua infrangeri dureroase: prima la FC Olt, de unde sperau sa smulga macar un egal; a doua pe propriul teren, cu Politehnica Timisoara, in etapa precedenta, la 0-5, un scor care a depasit si cele mai pesimiste previziuni. Cu 25 de puncte, FCMU este pe locul 11 in clasament.

„Vom incerca sa recuperam punctele pierdute si speram sa castigam. Dar este greu acum, dupa meciul pierdut acasa. Ne pare rau. Dar am avut doi eliminati din prima repriza si nu am mai avut ce face. Speram sa recuperam acum. Suntem suparati, 5-0 este un scor mare si speram acum sa refacem ceea ce am stricat. Acasa ei nu au prea pierdut, iar noi in deplasare jucam bine. Va fi un meci frumos”, a considerat Marius Feraru (foto).

Echipa din Alba Iulia este si mai flamanda de un succes, dat fiind ca nu a mai obtinut o victorie din etapa 17, cand s-a impus in fata oradenilor de la FC Bihor. In etapa precedenta, Unirea a pierdut cu 0-1 jocul de la UTA Arad. 28 de puncte are adversara de luni a baimarenilor, plasata fiind un loc mai sus in clasament.

„Este o echipa masiva, care joaca foarte bine acasa. Am avut un meci foarte greu cu ei, dar in tur erau si alti jucatori care jucau titulari la noi in echipa. Speram sa facem acelasi meci bun pe care l-am facut cu ei in tur, dar ne va fi foarte greu. Si ei isi doresc victoria, noi cu atat mai mult pentru a ne mentine distanta fata de echipele care sunt sub noi”
, a declarat antrenorul Romulus Buia.

Sursa: eMaramureș

30 Apr. 2012, 15:01 Seria 2
Pe aceeași temă