Băimărenii au intrat în „febra” Ligii 2. A fost aprobată suma pentru modernizarea stadionului

Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 17:25 Seria 2

Baia Mare va avea din nou echipă în Liga 2. Orașul din Nord-Vestul țării impresionează acum și la fotbal, după handbal și rugby. Echipa pregătită de Dorin Toma a încheiat campionatul cu o performanță greu de egalat în toată lumea. Nu a primit niciun gol pe teren propriu în ultimul sezon.

FCM Baia Mare, club înființat în 2012, a reușit să le ia fața echipelor din Cugir, Zalău sau Sighetul Marmației și în final să se claseze pe prima poziție a Seriei a V-a a Ligii 3, cu două puncte avans. Ajunși în Liga 2 alături de Bucovina Pojorâta, Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și UTA Bătrâna Doamnă, maramureșenii au intrat în febra următorului sezon, acolo unde speră să facă o surpriză frumoasă și să se mențină în eșalon.

Vicepreședinte clubului FC Municipal, Cosmin Filip, a vorbit într-o intervenție la Radio Sport Total FM despre ultimele detalii de la echipă și despre planurile de viitor. „Multă muncă și seriozitate, astea sunt atuurile noastre. Staff-ul tehnic îl are în componență pe Dorin Toma, antrenor principal, artizanul acestei promovări. Ne-am propus de la bun început această performanță. Pe teren propriu am învins toate echipele și nu am primit niciun gol! Ne așteaptă un drum lung și vrem să facem față, din acest motiv avem nevoie de întăriri pe toate posturile”, a spus Filip în emisiune „Fotbal la matineu”.

Conducătorul declară că nou-promovata nu are probleme financiare și are în plan modernizarea stadionului. „Suntem susținuți de Consiliul Local, dar și de anumiți sponsori. Probabil că vor veni și mai mulți de acum înainte. 3,5 milioane de euro au fost aprobați pentru modernizarea stadionului, iar 1,5 milioane vor veni și de la Primărie, care dorește îmbunătățirea gazonului. Într-un an și jumătate cred că vom avea un stadion de Liga 1! Pe 1 iulie ne vom reuni”, a mai spus Cosmin Filip.

CITEȘTE și: Baia Mare impresionează și la fotbal. FCM a promovat în acest ultim sezon și a reușit o performanță greu de egalat și de Barça sau Real

Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă