FCM Baia Mare e pe punctul de a se desființa, însă în oraș ar putea apărea o nouă echipă. Clubul care vrea să joace pe stadionul „Viorel Mateianu”

Marius ANGHEL 03 Jul. 2016, 12:46 Stiri
FCM Baia Mare e pe punctul de a se desființa, însă în oraș ar putea apărea o nouă echipă.** Clubul care vrea să joace pe stadionul

Nou-promovată în Liga 3 după ce a câștigat cu 8-0 (1-0 acasă și 7-0 în deplasare) barajul cu Unirea Mirșid (Sălaj), Viitorul Ulmeni a început să își facă planurile pentru noul sezon competițional. Reprezentanta județului Maramureș intenționează să evolueze pentru început la Baia Mare, pe stadionul „Viorel Mateianu”.

Potrivit graiul.ro, terenul din Ulmeni nu îndeplinește, în acest moment, condițiile necesare ca echipa să joace acolo, nou-promovata având nevoie de tribună cu 400 de scaune, gardul ce împrejmuiește suprafața de joc trebuie refăcut în totalitate, la fel și clădirea ce compune vestiarele.

În privința lotului, lotul va fi compus în mare parte din jucătorii care au obținut promovarea, dar vor fi transferați și câțivă juniori Under 19, regulamentul impunându-le ca în noul sezon să aibă pe teren cel puține trei astfel de jucători. De asemenea, există semnale că și la nivelul conducerii vor interveni modificări, unde se dorește să fie aduși oameni care stăpânesc acest fenomen. În plus, pentru supraviețuirea în Liga 3, Viitorul preconizează că ar avea nevoie de un buget de minimum 300.000 de lei, bani ce ar putea fi acoperiți de la bugetul local și sponsori.

Revenind la planul echipei din Ulmeni de a juca pe stadionul „Viorel Mateianu”, acesta pare foarte posibil, având în vedere că FCM Baia Mare se va desființa cel mai probabil în această vară. Fotbalul în Baia Mare nu ar putea dispărea de tot, deoarece au apărut tot mai multe zvonuri că se va forma un nou club, care să o ia din nou de jos.

Marius ANGHEL 03 Jul. 2016, 12:46 Stiri
Pe aceeași temă