Sezonul trecut a jucat la FCM Baia Mare, acum a semnat cu Hellas Verona

Sezonul trecut a jucat la FCM Baia Mare,** acum a semnat cu Hellas Verona

Atacantul echipei CS Universitatea Craiova, Sergiu Jurj, a fost împrumutat un an, cu opțiune de transfer definitiv, la gruparea italiană de Serie B, Hellas Verona.

Sergiu Jurj, în vârstă de 18 ani, se afla în atenția celor de la Hellas Verona din 2014, an în care a dat probe la formația din Italia. „Am trecut vizita medicală și am semnat pe un an. Mă voi pregăti alături de prima echipă. Îmi doresc să mă adaptez repede. Îmi va fi ușor, pentru că am mai trecut pe aici și știu ce se cere. Voi încerca să marchez cât mai mult și sunt sigur că voi rămâne aici”, a spus Sergiu Jurj, pentru MEDIAFAX.

Sergiu Jurj și-a făcut junioratul la Ardealul Cluj, iar în 2014 a ajuns la CS Universitatea Craiova. În sezonul 2014-2015 a jucat la echipa a doua a clubului din Bănie, la fel și în turul campionatului trecut, iar în 2016 a activat sub formă de împrumut la FCM Baia Mare, în Liga 2, acolo unde a bifat zece meciuri.

Hellas Verona a încheiat sezonul trecut din Serie A pe ultimul loc, cu doar 28 de puncte.

Adrian Mutu este un alt fotbalist român care a jucat la Hellas Verona, între 2000 și 2002. În perioada respectivă, fostul internațional a adunat 59 de meciuri și a reușit 17 goluri.

Articol scris de Denis ȘCHIOPU (Mediafax)

Pe aceeași temă