FCM Baia Mare e în „moarte clinică”. Clubul e exclus din campionat și nimeni nu contestă decizia

Vlad MĂCICĂȘAN 09 Jul. 2016, 17:12 Seria 2
FCM Baia Mare e în
  • Formația care s-a calificat în play-off-ul ultimului campionat din liga secundă, are șanse infime să evite desființarea.
  • FRF a decis excluderea echipei din toate competițiile organizate sub egida ei.

Una dintre echipele importate în seria a doua a ligii secunde, în precedentul sezon, a primit o veste cumplită, în urmă cu două zile. Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a decis excluderea echipei din toate competițiile. Decizia a venit din pricina neplății mai multor jucători, care și-au depus memorii. Jucătorul care a dus la decizia drastică a fost Gherman Vlăduț Vasile, un jucător de 24 de ani. „Sunt mai mulți jucători neplătiți, cu memorii depuse. Oricine putea să facă asta pentru că jucătorii sunt neplătiți de 5-6-7 luni”, spune Dorin Toma, fostul antrenor al băimărenilor.

Situația ar putea fi salvată, dacă datoriile de 200.000 de euro se achită rapid și, mai ales, dacă se va contesta decizia FRF. Până acum însă, nimeni nu a depus o contestație în acest sens, iar Dorin Toma nu crede că situația se va remedia. „Sunt 5 zile în care se poate depune contestație, dacă se mai dorește fotbal în Baia Mare. Până acum nu s-a făcut nimic. Mi-e greu să cred că se va face ceva de acum încolo. Sunt sceptic, cu toate că datoriile nu sunt mari. Și eu îmi caut echipă. Sunt vreo două cluburi cu care discut și voi vedea ce se va concretiza”, a spus Dorin Toma.

Vlad MĂCICĂȘAN 09 Jul. 2016, 17:12 Seria 2
Pe aceeași temă