Badea, trecut pe linie moartă! Se pregătește terenul pentru Balaci

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Dec. 2013, 14:06 Actualizat: 13 Dec. 2013, 14:07 Seria 2
Badea, trecut pe linie moartă!  Se pregătește terenul pentru Balaci

La CS Universitatea Craiova se pregătește terenul pentru instalarea lui Ilie Balaci, iar prima acțiune concretă a fost îndepărtarea lui Pavel Badea din funcția de manager general. Însuși „Samuraiul” și-a făcut practic hara-kiri, el însuși fiind cel care și-a anunțat înlocuirea într-o conferință de presă, pe care a încheiat-o brusc, fără niciun fel de explicație, vizibil afectat de decizia luată de patroni.

„Astăzi mandatul meu expiră, s-a luat decizia ca Geolgău să se ocupe de activitatea clubului, din postura de director general, dar postul de manager general rămâne vacant, pentru ca idolul meu, Ilie Balaci, să se alăture proiectului” a spus Badea.

„Am fost avansat de la director sportiv în funcția de director general, dar nu sunt manager general, așa cum s-a spus” a comentat Geolgău, oarecum stânjenit de prezența alături de Badea la anunțarea deciziei.

Geolgău a ținut să precizeze că Stângă va rămâne antrenor și nu va fi înlocuit în cazul venirii lui Ilie Balaci, însă probabil că în cazul tehnicianului care a adus CSU pe primul loc se va proceda precum în cazul lui Badea.

Badea: „Dacă nu apărea CSU, Mititelu nu și-ar fi reînscris echipa”

Badea și-a făcut un rezumat al activității, menționând că inițiativa proiectului CSU i-a aparținut, din postura de președinte al Clubului Sportiv Universitatea reînființând secția de fotbal.

„Am pornit proiectul pentru că Mititelu nu voia să reînscrie echipa și nici nu ar fi făcut-o dacă noi, adică municipalitatea, Clubul Sportiv și un investitor privat, nu am fi luat inițiativa de a face fotbal în Craiova. Mi s-a cerut să mă ocup de proiect, să-l implementez. Am luat-o de la zero, a fost un efort intens de 6 luni, cu plusuri și minusuri și în care am căpătat o experiență importantă” a spus Badea, care, teoretic, a fost avansat ca membru în Consiliul de Administrație, dar practic a fost trecut pe linie moartă, luându-i-se puterea de decizie.

„Îl lăsăm pe Badea să facă bani la Clubul Sportiv, iar noi ne vom ocupa de fotbal” a comentat Felix Grigore, directorul executiv al clubului.

Inițial, Badea nu a avut decât sarcini administrative, de echipă ocupându-se agentul Ioan Codoban, însă acesta a fost înlocuit o dată cu demiterea lui Eric Lincar de pe banca tehnică, după etapa a 4-a.

Articol scris de Cosmin STAICU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Dec. 2013, 14:06 Actualizat: 13 Dec. 2013, 14:07 Seria 2
Pe aceeași temă