„Avem meciuri tari acasă, dar am demonstrat că suntem mai puternici”

30 Nov. 2011, 12:39 Seria 2

FC Olt Slatina iernează pe un loc deloc confortabil, iar programul returului de campionat pare dificil la prima vedere, ținând cont de faptul că majoritatea meciurilor în compania contracandidatelor în lupta pentru menținere vor fi în deplasare. Fundașul central Adi Lengyel consideră că propriul teren este un avantaj, iar echipa poate obține puncte în cele două meciuri tari, cu Bistrița și Timișoara.

Cu 15 puncte acumulate, FC Olt Slatina a încheiat turul de campionat pe loc retrogradabil, însă diferența de locurile care asigură menținerea în eșalonul secund este de doar un punct. Prin urmare, lupta pentru supraviețuire în retur va fi aprig disputată. Alb-vișiniii vor avea meciuri tari în fața propriilor suporteri cu fostele divizionare A, Gloria Bistrița și Timișoara, iar majoritatea partidelor cu contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării le vor susține în deplasare. Prin urmare, programul pare mult mai dificil, însă jucătorii sunt optimiști.

„Într-adevăr, avem meciuri tari acasă, dar am demonstrat în tur că suntem mai puternici pe teren propriu. Dacă stăm să ne uităm, pare un program mai dificil, dar eu zic că se poate realiza obiectivul. Cu siguranță lupta se va da până spre finalul campionatului”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel.

„Era loc de mai bine”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel, consideră că lipsa de concentrare în anumite partide a dus la pierderea unor puncte prețioase.

„Era loc de mai bine. În general, dacă nu se făceau anumite greșeli am fi avut mai multe puncte și puteam avea o iarnă liniștită. Dacă eram mai concentrați se puteau scoate puncte în anumite meciuri, dar acum este tardiv. Contează ce va fi, nu mai putem da timpul înapoi. Trebuie să ridicăm capul și să mergem înainte”, a declarat jucătorul defensiv al grupării alb-vișinii.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: photochic.ro

30 Nov. 2011, 12:39 Seria 2
Pe aceeași temă