Așteptarea ia sfârșit. CS Mioveni revine din martie pe propria arenă: „Îi informez că echipa se întoarce acasă”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 15:50 Seria 2
Așteptarea ia sfârșit. CS Mioveni revine din martie pe propria arenă:**

Prelungite foarte mult timp, lucrările de modernizare de la stadionul din Mioveni sunt pe punctul de a fi finalizate. Președintele Consiliului Director al CS Mioveni a anunțat că în acest moment se lucrează „doar la tribune și la vestiare”, astfel că revenirea echipei antrenate de Claudiu Niculescu pe propriul stadion este preconizată pentru data de 14 martie.

Așteptarea suporterilor din Mioveni ar putea lua sfârșit în scurt timp, după doi ani în care echipa favorită a evoluat în Pitești pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Arena din Mioveni va găzdui din nou un meci, dacă termenul va fi respectat, la jumătatea lui martie, primul adversar urmând a fi FC Caransebeș.

Sâmbătă, de la ora 11:00, CS Mioveni joacă primul meci oficial din 2015 „acasă”, la Pitești, cu FC Olt.

„Lucrările la stadionul din Mioveni se apropie de final, se muncește de zor acolo. Terenul arată impecabil, mai este de lucru doar la tribune și la vestiare, care se vor igieniza. Veți vedea că stadionul va avea o cu totul altă înfățișare la jocul de pe 14 martie pe care echipa îl va disputa chiar acasă. Cetățenii din Mioveni își doresc foarte mult să nu se mai deplaseze la Pitești pentru a urmări jocurile echipei favorite, fiindu-le incomod. De aceea, pe această cale îi informez că de la mijlocul lunii martie echipa se întoarce acasă”, a spus, pentru ziarulargesul.ro, președintele Dumitru Olteanu.


Programul meciurilor echipei CS Mioveni din retur:

Etapa 17, 28 februarie: CS Mioveni – FC Olt Slatina
Etapa 18, 7 martie: Unirea tărlungeni – CS Mioveni
Etapa 19, 14 martie: CS Mioveni – FC Caransebeș
Etapa 20, 18 martie: CS Mioveni stă.
Etapa 21, 21 martie: CS Mioveni – AFC Fortuna
Etapa 22, 28 martie: Șoimii Pâncota – CS Mioveni

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă