ASA a primit licența pentru Liga I. Cu două victorii în următoarele cinci etape, echipa lui Falub e matematic promovată

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 14:30 Seria 2
ASA a primit licența pentru Liga I.** Cu două victorii în următoarele cinci etape, echipa lui Falub e matematic promovată

ASA Târgu Mureș a anunțat astăzi, pe site-ul oficial, că a primit licența pentru participarea în viitorul sezon al Ligii I, 2014-2015. Cu un avantaj de șase puncte față de locul doi (CSU Craiova, 24 pct.), și el promovabil, și nouă față de ocupanta locului trei (Gloria Bistrița, 21 pct.), echipa pregătită de Adrian Falub (ASA, 30 pct.) este aproape ca și promovată în primul eșalon. Cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului Seriei a II-a, ASA Târgu Mureș mai are nevoie de două victorii pentru a fi și matematic în Liga I.

Iată comunicatul echipei mureșene:

„Clubului ASA Tîrgu-Mureș i-a fost acordată licența pentru sezonul 2014-2015, pentru participarea în Campionatul Național Liga 1.

După analizarea dosarului depus, comisia de licențiere a dat aviz favorabil clubului nostru.

Așadar, în acest moment, sunt îndeplinite condițiile organizatorice pentru ca, în sezonul viitor, ASA Tîrgu-Mureș să poată evolua în Liga 1.

Tot ce mai rămâne este ca, în ultimele 5 jocuri, formația noastră să își mențină avantajul de puncte pe care îl are, pentru a promova, din punct de vedere sportiv, pe prima scenă a fotbalului românesc.”

Foto: Lehel VALICS

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 14:30 Seria 2
Pe aceeași temă