Artimon a refuzat Metalul și rămâne la Caransebeș în C: „Așa mi s-a părut corect”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 14:52 Seria 2
Artimon a refuzat Metalul și rămâne la Caransebeș în C:**

Decizie mai rară pentru un antrenor român. Alin Artimon a avut ofertă mai bună de la Metalul din B, dar a ales să rămână la FC Caransebeș în Liga a III-a. Tehnicianul a fost dat ca sigur la rosso-neri pe locul unui alt coleg timișorean, Alex Pelici, care a demisionat recent, însă a considerat că trebuie să-și continue munca cu echipa formată recent pentru „gugulani”.

Alin Artimon era anunțat ieri ca sigur la Reșița de către președintele Cătălin Rufă în urma demisiei lui Pelici, însă tehnicianului Caransebeșului i-a fost prea greu să se despartă de echipa sa. „Ceea ce am început trebuie continuat. Am muncit o vară întreagă și nu mi s-a părut corect să plec. Toți jucătorii noi au venit la Caransebeș cu asigurarea că sunt eu și Sorin Boiangiu la echipă. Am rezistat tentației de a prelua UTA și Reșița, am gândit pentru binele grupului. Aceasta e decizia luată și pe care am transmis-o în această dimineață și celor de la CS Metalul”, a declarat Alin Artimon, pentru SPORT9.ro.

Alin Artimon a mai pregătit pe o serie dintre jucătorii Metalului pe vremea când aceștia evoluau la Vâlcea și spune că ar fi acceptat postul în altă situație. „Am lucrat la CSM Râmnicu Vâlcea cu domnul Rufă, știam ce mă așteaptă, știam echipa. Fără discuție acceptam în altă situație și eram bucuros să lucrez cu ei”, a adăugat Artimon.

În aceste condiții e de așteptat ca noul antrenor al Metalului să fie Stelian Gherman (ex-Alba Iulia), următorul pe listă între preferințele și posibilitățile lui Rufă.

Caransebeșul a avut „tigrii” în probe

Alin Artimon a început o muncă grea la „gugulani” în această vară, reușind să aducă până la urmă un contingent important de fotbaliști de la Timișoara. După trei runde Caransebeșul e pe locul 1 în C4 chiar dacă are un eșec. În această perioadă tehnicianul a testat și doi jucători sub 21 de ani sosiți tocmai din Mexic. Cei doi au evoluat la o echipă cu nume din țara natală: Tigres UANL, din primul eșalon. Aceștia acoperă pozițiile de extremă și vârf 2 iar în ciuda faptului că unul dintre ei a impresionat, se pare că o mutare ar fi prea dificilă din cauze birocratice.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 14:52 Seria 2
Pe aceeași temă