Arnăutu: „Sunt convins că vom face un joc bun, mergem să câștigăm”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 15:17 Seria 2
Arnăutu:**

După ce a marcat în ultimele două etape, atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Sergiu Arnăutu speră să înscrie și sâmbătă, contra fostei sale echipe, CS Mioveni.

„Mergem să câștigăm și să obținem trei puncte, avem un moral foarte bun după victoriile cu Bihor și UTA, suntem foarte motivați și sunt convins că vom face un joc bun. Sunt bucuros că  am reușit să marchez în ultimele două jocuri și dacă voi juca la Pitești, sper să înscriu și acolo. Obiectivul nostru este promovarea, avem șanse pentru că avem o echipă foarte bună, dar trebuie să o luăm pas cu pas” spune Arnăutu.

Vârful vâlcenilor spune că jocul contra Mioveniului nu este cu nimic special pentru el. „Pentru mine nu va fi un joc special, nu am nimic de demonstrat celor de la Mioveni sau vreun orgoliu contra fostei mele echipe. Am fost împrumutat 4 luni de la Drobeta la Mioveni, m-am simțit foarte bine acolo. Acum m-am integrat foarte repede la Vâlcea, sunt foarte fericit, deși nu cunoșteam pe nimeni când am venit aici prima dată”.   

Dacă echipa lui Claudiu Niculescu este neînvinsă în campionat și este lider alături de Bistrița, Mioveniul nu a cunoscut gustul victoriei.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 15:17 Seria 2
Pe aceeași temă