Argeșenii speră să dea lovitura pe Bega: „Cu determinare și ambiție sunt convins că nu vom pierde”

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:53 Seria 2
Argeșenii speră să dea lovitura pe Bega:**

CS Mioveni va încerca să con­­tinue parcursul bun din acest retur de campionat. După remiza din prima etapă, de la FC Bihor Oradea, și vic­to­ria din etapa trecută, de pe pro­priul teren, cu UTA Arad, gal­ben-verzii speră să dea lov­itura și în deplasarea de mâine, de la ACS Poli Timișoara.

Președintele CD al Mioveniu­lui speră ca echipa lui să obțină un rezultat bun: „Va fi un meci di­ficil, împotriva unei echipe pu­ter­nice, care și-a anunțat intenția de a promova încă de la începe­rea sezonului. Noi venim după două rezultate pozitive în acest retur de campionat și sper să ne în­toar­cem de la Timișoara cu un re­­zultat bun, mai ales că după a­cest joc vom sta două etape. A­cest meci ne va arăta mai clar startul acestui retur. Dacă jucă­torii vor avea aceeași determi­na­­re și ambiție pe care le-au a­rătat cu UTA, eu sunt convins că nu vom pierde”, a spus Dumitru Ol­teanu.

Și antrenorul Flavius Stoi­­can este optimist înaintea aces­tei întâlniri: „Realist vorbind, ne așteaptă o partidă dificilă, pentru că adversarul și-a anunțat inten­ția de a reveni în Liga I încă îna­in­te de începerea competiției. Ti­mi­șoara ocupă un loc bine­meri­tat, chiar dacă a pierdut la Arad. Pot bătea orice echipă din a­ceas­tă serie, însă noi putem juca de la egal la egal cu ei, dacă nu vom face cadouri sau greșeli indivi­dua­le. Sper să ne întoarcem bu­cu­roși de la Timișoara și să ob­ținem un rezultat pozitiv”.

Ple­carea spre Ti­mi­șoara va avea loc vineri di­mi­nea­ță, sea­ra ur­mând a se face o scur­tă miș­ca­re în orașul de pe Be­ga, ca echi­pa să fie în formă a doua zi la meci.

Boboc și Popescu evoluează cu SUA

Jucătorii Mioveniului Robert Bo­boc și Marian Popescu au fost che­mați la lotul național Under 18, pentru a disputa două me­ciuri amicale contra formației si­mi­lare a Statelor Unite ale Ame­ricii. Jocurile sunt pro­gra­ma­­­te vineri și duminică la Cen­trul de Fotbal de la Mogoșoaia, de la ora 16.

Sursa: Curierul Zilei

Foto: Mihai NEACȘU

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă