Argeșenii le-au pus gând rău vâlcenilor: „Vom face tot posibilul ca să câștigăm”

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 15:19 Seria 2
Argeșenii le-au pus gând rău vâlcenilor:**

După o înfrângere pe terenul liderului, Corona Brașov, și un rezultat de egalitate acasă, cu ultima clasată, FC Olt, conducerea clubului CS Mioveni crede că a venit momentul ca echipa să mai bifeze o victorie în campionat. Oficialii grupării galben-verde speră ca echipa să dea lovitura în con­frun­tarea de la Drăgășani, de sâmbătă, de la ora 11, cu Damila Măciuca.

Președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu, nu concepe ca echipa să mai facă pași greșiți: „Ne pare rău că venim după două etape în care nu am reușit să realizăm ce ne-am propus. Deși am avut ocazii multe de gol, am pierdut pe terenul liderului, iar cu FC Olt am făcut o primă repriză foarte slabă, după care am revenit după pauză. Am scos doar un egal. Cu Măciuca va fi foarte dificil, chiar dacă ei au pierdut la Ti­mișoara. Sunt în calcule pentru pro­mo­vare. Mergem să câștigăm și sper că echipa s-a trezit după acest duș rece”.

Și antrenorul principal Flavius Stoican este conștient de dificultatea acestei în­tâlniri: „Ne așteaptă un meci dificil, la fel ca toate de până acum. Vom face tot posibilul ca să câștigăm. Mental, trebuie să credem în victorie, pentru că fizic și calitativ nu sunt peste noi. I-am urmărit cu FC Bihor. Avem moralul bun, întrucât  în tur i-am bătut cu 4-1. Vom merge să ju­căm fotbal. Nu au jucători care să facă diferența. Au o echipă bună, cu fot­­baliști ca Matache și Menasel, ca­re au evoluat în Liga I. Ca grup for­mea­ză o echipă puternică pe teren propriu. Tot lotul nostru este valid, iar Bo­boc și-a re­luat și el pregătirea. Îmi pun mari spe­ranțe în el. Popescu este ok, dar nu este apt 100% și nu va face deplasarea”.

Minimum un punct la Drăgășani

Fundașul George Cotigă este con­vins că Mioveniul se poate în­toarce cu un rezultat bun de la Dră­gășani: „Ne așteaptă un meci dificil, pentru că întâlnim o e­chipă bună. Venim după două re­zultate nefavorabile și vrem să câștigăm acest meci. Nu ne va fi ușor, însă, dacă vom res­pec­ta indicațiile antrenorului, pu­tem veni cu punct sau puncte din această de­pla­sa­re”.

Vrea constanță în rezultate   

Atacantul Mihai Vintilă speră să mar­cheze și în jocul cu Damila, du­pă ce a înscris cu FC Olt: „Am reușit să înscriu primul gol de la reîntoarcerea mea la Mioveni. Am obținut un punct cu FC Olt, care este mai bun decât nimic. În viitor, rezultatele ne pot ajuta să creștem în va­loa­re. Ne trebuie rezultate și con­stanță, pentru a face o trea­bă bună. În fața porții ne trebuie mai multă șansă și concentrare la finalizare. Sunt con­vins că, pîână la sfârșitul se­zo­nu­lui, putem ob­ține rezultate și mai bune”.
 
Duel între doi prieteni

Confruntarea dintre Damila Mă­ciu­ca și CS Mioveni va fi o re­în­tâl­nire între doi buni prieteni, Cla­udiu Niculescu și Flavius Stoi­can. Foști colegi la Dinamo, cei doi se vor afla acum în pos­tu­ra de ad­ver­sari: „Îmi doresc să câștig foar­te mult acest joc. Îl voi saluta î­na­in­te de meci, iar la fi­nal sper să-l văd trist. Aveam di­vergențe cu el când eram ju­că­tori și urmăream un meci la te­levizor. I-am spus de atunci că vreau să îl văd ce va face cînd va fi antrenor. Acum a ve­nit momentul”.

Primă normală

În eventualitatea în care Mi­ove­ni­ul va reuși să se impună în con­fruntarea cu Măciuca, ju­că­to­rii nu vor primi bani în plus: „Se va juca pe o primă normală pen­tru un meci în deplasare, con­form regu­la­mentului de or­di­ne inte­ri­oa­ră. Jucătorii să nu își fa­că pro­ble­me în privința ba­ni­lor! Să câștige ei, că noi ne ținem de cuvânt! Este posibil să le fa­cem și o surpriză, având în ve­de­re că vin sărbă­to­rile”, a spus pre­ședintele Dumitru Olteanu.

Fac strategia pentru anul viitor

Conducerea CS Mioveni își fa­ce încă de pe acum strategia pen­tru sezonul viitor. „La finele se­zo­nu­lui vom trage linie și vom ve­dea ce jucători trebuie a­duși pentru a întări lotul. Ne vom uita mai întâi în ograda noas­tră, iar apoi la ce­le­­lal­te clu­buri. Pentru a promova, vom a­du­ce 2-3 jucători de va­loa­re. Sunt convins că, dacă vom juca la adevărata noastră valoa­re, nu este nici o diferență între noi și cei din Liga I. Important es­te ca ju­cătorii noștri să creadă că pot fa­ce față la acest nivel. Cel mai greu este să te menții primul an, pentru că după aceea ai deja un lot omogen. Nu vrem să mai fa­cem greșelile din sezonul trecut”, au declarat Flavius Stoican și Du­mitru Olteanu.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 15:19 Seria 2
Pe aceeași temă