„Am venit să joc, sper ca în retur să mi se acorde șansa”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2012, 12:04 Seria 2

Transferat în vară de la Unirea Alba Iulia, fundașul central de 28 de ani Ioan Șerban are un contract valabil pe două sezoane cu FC Olt Slatina. Jucătorul defensiv a jucat extrem de puțin, însă este optimist că în retur i se va acorda mai multă încredere.

Sosit în vară la echipa de pe malul Oltului, fundașul central de 28 de ani Ioan Șerban a bifat puține minute în această primă parte a sezonului. Fostul jucător al formației Unirea Alba Iulia spune că nu regretă alegerea făcută, fiind încrezător că în retur i se va acorda mai multă șansă.

„Nu regret că am venit la Slatina, am venit să joc, sper ca în retur să mi se acorde șansă. Mai am contract un an jumătate, îmi doresc foarte mult să joc, avem un lot bun, din păcate rezultatele au fost dezamăgitoare în tur. Eu spun că putem mult mai mult, iar pentru asta e nevoie de mai multă ambiție și seriozitate. Trebuie să ne pregătim bine în iarnă, iar rezultatele vor veni”, a declarat fundașul central Ioan Șerban.

„Echipele sunt apropiate valoric”

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina spune că seria este echilibrată, un loc la jumătatea clasamentului la finalul stagiunii fiind un obiectiv realizabil. Șerban crede că cele mai mari șanse la promovare le au ACS Poli Timișoara și Corona Brașov.

„Nu ne-a dominat categoric nicio echipă, din păcate noi am traversat o perioadă nefastă. Toate echipele sunt apropiate valoric, eu spun că putem termina în primele șase. Am avut câteva meciuri în care nu am reușit să marcăm, când nu înscrii, nu ai cum să câștigi. Am început bine, dar nu am ținut ritmul, sperăm cu toții într-un retur bun”, a mai spus fundașul central Ioan Șerban.

Cosic, Crușoveanu, Irimescu, Șerban și juniorul Ionuț Chircan sunt jucătorii ce acoperă postul de fundaș central în tabăra celor de la FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Dec. 2012, 12:04 Seria 2
Pe aceeași temă