„Sergio Ramos de Brașov”, noua poreclă a lui Ioan Șerban după golul fenomenal reușit cu Olimpia. „Mai bine nu marcam eu, dar să fi câștigat noi meciul”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2017, 12:07 Liga 2

În vara trecută a fost la un pas să se lase de fotbal și chiar trecuse interviul de angajare la o firmă importană din jurul Brașovului, când un telefon primit de la Vasile Dochița l-a făcut să se răzgândească și să semneze contractul cu FC Brașov. Fundașul central Ioan Șerban, „Piciu” cum este poreclit de colegi, a fost titular de bază în prima parte a sezonului la FC Brașov și a contribuit din plin la rezultatele „stegarilor”.

Primul gol pentru FC Brașov

În meciul cu Olimpia, Șerban a deschis scorul cu o execuție fenomenală, foarfecă din 9 metri, la care portarul Olimpiei a fost simplu spectator. „Acesta este primul meu gol pentru FC Brașov, sper să mai înscriu și altele. Mi-a ieșit execuția, am mai încercat și în turul campionatului în meciul cu UTA să înscriu prin același procedeu, dar atunci nu a ieșit. Este cel mai frumos gol marcat de mine până acum și am ceva ani în spate în fotbal. Din păcate, golul marcat nu a ajutat echipa să câștige. Mai bine nu marcam eu, dar să fi câștigat noi meciul”, a spus Șerban, care după acest gol a fost poreclit de prieteni, pe pagina sa de socializare, „Sergio Ramos de Brașov”.

„Motivați am fost…”

Referitor la meciul de tristă amintire cu Olimpia, Șerban spune că încă din startul meciului s-a simțit extrem de obosit. „Chiar nu credeam că vom resimți din plin starea terenului. Aveam picioarele grele și abia puteam alerga. Motivați am fost, dar nu am putut mai mult. Dacă am fi avut posibilitatea să ne pregătim săptămâna trecută pe terenuri cu iarbă, cu siguranță, altfel ar fi fost situația. Am început prost sezonul, cu toții suntem vinovați și chiar le cer scuze fanilor pentru acest eșec. Trebuie să ne revenim și suntem conștienți că trebuie să câștigăm următoarele meciuri pentru a rămâne în lupta pentru promovare. Eu sunt convins că valoarea echipei nu este cea arătată în meciul cu Olimpia și vom puteam demonstra acest lucru în meciurile viitoare”, a spus Șerban.

Meciul cu Dunărea Călărași se vede la tv

În cadrul etapei a 23-a, FC Brașov va juca sâmbătă, în deplasare, cu Dunărea Călărași. FRF a programat acest joc de la ora 13:30, pentru că partida va fi transmisă în direct de DigiSport 1 și DolceSport 1.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 28 Feb. 2017, 12:07 Liga 2
Pe aceeași temă