Ofertat din Liga 2 și Petrolul, Ioan Șerban a luat o decizie surprinzătoare. „Piciu” coboară tocmai în Liga 4: „M-am săturat de tot ce se întîmplă în fotbalul românesc”

Unul dintre cei mai buni jucători ai Brașovului din sezonul trecut, fundașul central Ioan Șerban a luat o decizie surprinzătoare. Experimentatul jucător brașovean va juca din sezonul viitor în Liga a 4-a la Precizia Săcele! În ultimele săptămâni, „Piciu” a fost în cărți la mai multe echipe din Liga a 2-a și a 3-a, CS Mioveni, SCM Pitești, actuala FC Argeș, dar și Petrolul.

După ce negociase și ajunsese la un acord, săptămâna trecută cu FC Argeș, Șerban a aflat că piteștenii s-au sucit, astfel că, extrem de dezamăgit de faptul că acest transfer a picat, a vrut chiar să se lase de fotbal și să se angajeze!

„Transfer extrem de important”

În cele din urmă, fundașul brașovean de 33 de ani a fost convins de Mihai Stere, noul antrenor al săcelenilor, să se alăture proiectului de la Precizia Săcele, echipă care are planuri mari în noul sezon. „Pentru noi este un transfer extrem de important, pentru că Șerban este un jucător cu mare experiență, a fost jucător de bază la FC Brașov în Liga a 2-a, astfel că sunt convins că ne va ajuta foarte mult în lupta pentru promovare. Vom construi echipa în jurul lui, a lui Ioan Coman, suntem în negocieri și cu câțiva jucători care au jucat în Liga a 2-a, plus că voi încerca să integrez câțiva juniori în echipă din generația care este vicecampioană națională”, a spus Stere pentru Monitorul Expres.

„Voi juca la Săcele”

Ioan Șerban spune că va juca la Precizia, dar se va și angaja la o firmă din Brașov. „M-am săturat de tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. Voi juca la Săcele în Liga a 4-a, pentru că acolo am fost dorit cu adevărat de Mihai Stere, dar mă voi și angaja”, a spus Șerban, care marți seara se va prezenta la primul antrenament al săcelenilor.

În vara trecută, Ioan Șerban a fost la un pas să se lase de fotbal și chiar trecuse interviul de angajare la o firmă importană din jurul Brașovului, când un telefon primit de la Vasile Dochița l-a făcut să se răzgândească și să semneze contractul cu FC Brașov.

„Sergio Ramos de Brașov

Șerban a marcat un gol fabulos pentru FC Brașov în partida cu Olimpia Satu Mare, foarfecă din șase metri, la care portarul Olimpiei a fost simplu spectator. „Mi-a ieșit execuția, am mai încercat și în turul campionatului în meciul cu UTA să înscriu prin același procedeu, dar atunci nu a ieșit. Este cel mai frumos gol marcat de mine până acum și am ceva ani în spate în fotbal. Din păcate, golul marcat nu a ajutat echipa să câștige. Mai bine nu marcam eu, dar să fi câștigat noi meciul”, spunea Șerban, care după acest gol a fost poreclit de prieteni, pe pagina sa de socializare, „Sergio Ramos de Brașov”.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă