„Am ajuns într-un punct în care nu ne putem explica ce se întâmplă”

11 Oct. 2011, 11:28 Seria 2

Pasa proastă părea că a fost depășită după victoria cu Luceafărul Oradea, însă Alro a suferit o nouă lovitură. Eșecul de pe teren propriu înregistrat cu Chindia Târgoviște a adus din nou dezamăgire în tabăra aluminiștilor. Gruparea slătineană se zbate în subsolul clasamentului, iar obiectivul promovării s-a transformat în evitarea retrogradării.

Succesul cu Luceafărul Oradea se dorea a fi ieșirea din criză, însă gruparea slătineană a suferit un nou șoc, pierzând, în fața propriilor suporteri, confruntarea cu nou-promovata Chindia Târgoviște, la capătul unui meci în care arbitrajul a fost contestat.

„Suntem dezamăgiți, aveam încredere că putem câștiga după victoria de la Oradea și să ieșim din pasa asta proastă. Vedem că muncim la antrenamente și nu avem rezultate. Am avut o primă repriză slabă, în a doua am dominat jocul, poate a fost și neșansă. Am atacat, ne-au surprins pe contraatac… păcat. Am ajuns într-un punct în care nu ne putem explica ce se întâmplă, nu mai putem vorbi de ghinion, blocaj psihic, nu știu ce se întâmplă”, a declarat fundașul celor de la Alro, Bogdan Vișa.

„E prea mult să spunem că a fost viciere de rezultat”

La finalul partidei cu Chindia Târgoviște, arbitrajul a fost vehement contestat, aluminiștii având un gol anulat pe motiv de ofsaid. Fundașul central Bogdan Vișa este de părere că în ciuda erorilor „fluierașilor”, nu se pune problema vicierii de rezultat.

„Nu știu dacă a fost ofsaid la golul nostru, au fost niște decizii ciudate, dar nu cred că am fost dezavantajați, am mai avut ocazii și puteam înscrie. Din ce am vorbit cu colegii este posibil să nu fi fost ofsaid, dar nu putem da vina pe arbitraj. Într-adevăr, te irită când vezi decizii greșite, dar să spunem viciere de rezultat e prea mult”, a mai spus Vișa.

„Se pare că ne batem la retrogradare”

Candidată la promovare, obiectiv stabilit de conducerea clubului la începutul sezonului, Alro ocupă penultima poziție în clasament după opt etape. Aluminiștii au obținut o victorie și trei remize, acumulând doar șase puncte.

„Având în vedere poziția din clasament, se pare că ne batem la retrogradare, dar ținând cont de valoarea lotului nu cred că se pune problema, dar rezultatele asta ne arată. Avem nevoie de două, trei meciuri în care să nu pierdem, așa nu am făcut nimic, am bătut la Oradea, am pierdut acasă, am revenit de unde am plecat. Cu siguranță două, trei victorii te-ar ajuta să ieși din pasa asta, dar trebuie să poți să le obții”, a mai precizat fundașul central Bogdan Vișa.

Sursa: Gazeta Nouă

11 Oct. 2011, 11:28 Seria 2
Pe aceeași temă