Aluminiștii, încotro?

17 May. 2012, 11:35 Seria 2
Aluminiștii, încotro?

Fotbaliști cu încă un an de contract la Alro sau aflați la finalul înțelegerilor. După un sezon al cărui obiectiv este compromis, unii dintre componenții formației slătinene își vor încheia conturile cu gruparea de eșalon secund.

Speculațiile ultimelor zile îi dau pe mulți dintre aceștia la noua echipă a Craiovei. Deși au avut în lot jucători cu experiență la nivelul Ligii I, parcursul aluminiștilor a fost unul sub așteptările iubitorilor fotbalului.

Luna iunie aduce finalul contractelor pentru o parte dintre ei, dar și pentru cei din conducerea executivă a clubului. Ultimul sosit în tabăra slătineană, Mădălin Murgan, care a semnat cu Alro doar pentru cinci etape, mai speră încă la îndeplinirea obiectivului. Noua echipă a Craiovei ar putea fi următoarea destinație pentru unii dintre actualii componenți ai formației slătinene.

Consilierul tehnic Sorin Cîrțu nu a dorit să facă nicio precizare legată de această posibilitate. În etapa intermediară de astăzi, Alro ar fi trebuit să se deplaseze la Turda pentru a întâlni echipa locală Arieșul. Formația de pe Olt a primit trei puncte la masa verde, ca urmare a retragerii din campionat a grupării ardelene.

Sursa: Olt TV

17 May. 2012, 11:35 Seria 2
Pe aceeași temă