Altmayer, conducător la Covaci

07 Jul. 2009, 17:40 Seria 2
Altmayer,** conducător la Covaci

Sorin Altmayer a încheiat conturile cu retrogradata CFR Timișoara, echipă pe care a condus-o ca președinte în returul campionatului trecut. Fostul arbitru s-a înțeles deja cu patronul Fortunei Covaci, Florin Macavei, pentru a rămâne în Liga a II-a.

 

Astfel, prin funcția ocupată, cea de președinte executiv, timișoreanul poate să continue mandatul în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al ligii secunde. Aflat în vacanță în Germania, Sorin Altmayer a confirmat pentru www.liga2.ro înțelegerea cu echipa nou promovată: „M-am înțeles cu cei de la Covaci, pentru a rămâne în liga a doua și deci în Comitetul Executiv al FRF. Sunt președinte la Fortuna, însă mă voi ocupa doar strict de ceea ce presupun relațiile clubului cu Federația”.
 

 

Fără nume mari
 

 

Dacă în privința conducerii clubului s-a realizat o mutare „cu nume”, la capitolul jucători transferurile se lasă încă așteptate. Covăcenii urmăresc mai mulți jucători de perspectivă de la formațiile timișene din zona eșalonului trei. O veste bună pentru antrenorul Remus Steop este rămânerea la echipă a lui Costel Ionilă, jucător achiziționat definitiv de la Dunărea Galați. De asemenea clubul va colabora cu LPS Banatul pentru a avea grupe mari de juniori în competiții oficiale, cerință obligatorie la acest nivel.
 

 

Amical sâmbătă
 

 

Primul amical al bănățenilor pentru pregătirea noului sezon va avea loc sâmbătă la ora 18 în Ghiroda, lângă Timișoara. Fortuna va evolua în cadrul Memorialului „Emilian Pavel”, fost jucător la UMT decedat în iulie 2002, când a fost lovit de un fulger chiar pe terenul de fotbal din localitatea timișeană.

 

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

07 Jul. 2009, 17:40 Seria 2
Pe aceeași temă