ALRO se bate cu Chindia și Gaz Metan pentru locul 3

12 Jan. 2012, 11:52 Seria 2
ALRO se bate cu Chindia și Gaz Metan** pentru locul 3

Se află pe poziția a șaptea la jumătatea competiției, dar speră să încheie sezonul pe podiumul seriei. Deși Viorel Duru a anunțat că pot accede în Liga I doar primele două clasate, cei de la Alro vor să-și joace șansele până la final. Chindia Târgoviște și Gaz Metan Severin sunt considerate contracandidatele echipei slătinene la ocuparea locului al treilea.

Ultimele zile au adus o veste neplăcută oficialilor echipei Alro Slatina, care și-ar putea vedea spulberate speranțele legate de promovare. Deși grupările Gloria Bistrița și FC Timișoara au probleme legate de obținerea licenței, situația din sezonul trecut nu s-ar mai putea repeta. Președintele aluminiștilor, Jane Nițulescu, spune că formația locală va aborda în același fel returul de campionat și consideră că actualele ocupante ale locurilor trei și patru sunt principalele contracandidate la podium.

„Sunt transformări și mișcări la toate echipele, deci nu poți să știi. După clasamentul actual, Gaz Metan Severin și Chindia Târgoviște. Gaz Metan are plus doi la adevăr, Chindia zero, iar Alba Iulia are plus unu, ca și noi, celelalte sunt cu minus”, a punctat Nițulescu.

Oficialul aluminiștilor crede că obiectivul stabilit pentru actuala stagiune ar fi fost unul realist dacă FC Timișoara și Gloria Bistrița nu erau retrogradate în eșalonul secund.

„Noi n-am pus un obiectiv deplasat când am zis promovarea în Liga I. La vremea aia nu se știa că vicecampioana țării și Bistrița vor fi retrogradate. Cu toate astea, ne batem până la capăt”

După un început ratat de campionat, care le-a adus trei puncte în șase etape, aluminiștii au reușit să revină în jumătatea superioară a clasamentului. Formația slătineană a încheiat stagiunea de toamnă la două puncte distanță de podiumul seriei.

Sursa: Olt TV

12 Jan. 2012, 11:52 Seria 2
Pe aceeași temă