ALRO, reunire sub semnul întrebării

15 Jun. 2012, 15:15 Seria 2
ALRO,** reunire sub semnul întrebării

2 iulie este data la care lotul echipei Alro Slatina ar trebui să înceapă pregătirile pentru ediția de campionat 2012-2013. După ce autoritățile au anunțat intenția unei fuziuni cu FC Olt, situația clubului urmează să fie clarificată în zilele următoare.

Staff-ul tehnic al aluminiștilor a alcătuit un program pentru perioada precompetițională, însă în urma evenimentelor verii rămâne de văzut dacă reunirea lotului de jucători va mai avea loc. Incertitudinea pare a fi cuvântul de ordine la gruparea de pe malul Oltului, unde se așteaptă deciziile forurilor locale și județene.

Aflat la final de contract, antrenorul George Biță va veni la Slatina pentru a vorbi cu oficialii clubului despre situația sa. „N-am discutat până acum. Mâine vreau să ajung și eu pe la Slatina. Eu am făcut un contract pe trei luni, până în vară. O să ajung la Slatina să vorbesc cu nea Jane și o să știu mai multe după aceea”

După vacanța de vară, fotbaliștii celor de la Alro ar trebui să se întâlnească pe 2 iulie, la ora 10.00, la baza „Metalurgistul”.

Dacă până acum s-a renunțat la serviciile a patru jucători, Biță spune că se intenționează întărirea tuturor compartimentelor. „În principiu, pe data de 2 ne întâlnim. Așa a rămas, la ora 10.00, dar vedem atunci, mai aproape, pot să apară modificări. Lotul a rămas același, s-a renunțat la Răducu, Voicu, Coman și Bănică și or să mai vină jucători: fundaș central, mijlocaș central, vârf. Eu zic că se poate promova, cu o mai bună organizare se poate atinge obiectivul. Și trebuie să începem bine, pentru că anul trecut după primele cinci etape aveam două sau trei puncte”

După ce Alro a ratat obiectivul promovării în Liga I, autoritățile și-au anunțat intenția de a asigura doar infrastructura pentru sport. Fuziunea cu cealaltă echipă de Liga a II-a, FC Olt, ar fi soluția văzută pentru ca fotbalul slătinean să fie susținut din bani privat.

Sursa: Olt TV

15 Jun. 2012, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă