ALRO – nu, alb-albastru – da

04 Aug. 2012, 15:36 Seria 2
ALRO - nu,** alb-albastru - da

Oficialii echipei locale vor ca denumirea acesteia să fie FC Olt. În schimb, formația slătineană ar putea evolua în noul sezon în culorile alb și albastru. Aceste detalii se vor cunoaste până la startul campionatului.

Alro Slatina este în acest moment numele echipei de fotbal ce va reprezenta județul în viitoarea stagiune a Ligii a II-a. Investitorii din Piatra Olt vor însă ca denumirea clubului să fie schimbată în FC Olt, iar în acest sens s-au făcut demersurile necesare. Antrenorul Dan Oprescu crede că formația locală va purta numele dorit de finanțatori.

În schimb, formația de Liga a II-a ar putea juca în sezonul viitor în echipament alb-albastru, culori solicitate de suporteri.

Actuala echipă a județului s-a format în urma parteneriatului public-privat încheiat în această vară între autorități și investitori din Piatra Olt. Ratarea obiectivului promovării de către Alro Slatina a determinat reprezentanții Consiliului Județean și cei ai municipalității să investească doar în infrastructura pentru sport.

Sursa: Olt TV

04 Aug. 2012, 15:36 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă