ALRO merge la Baia Mare pentru cele trei puncte

11 Apr. 2012, 17:49 Seria 2
ALRO merge la Baia Mare** pentru cele trei puncte

Victorie pentru locul al treilea. De asta au nevoie aluminiștii vineri, în disputa cu FC Maramureș, în încercarea de a continua cursa promovării. Formația slătineană joacă pentru a obține primele puncte în deplasare din acest retur de campionat.

În așteptarea noului antrenor, care va fi numit săptămâna viitoare, Alro abordează jocul de la Baia Mare cu „interimarul” George Biță pe bancă. Cu obiectiv podiumul, echipa de pe malul Oltului va întâlni o formație care luptă în acest sezon pentru evitarea retrogradării. Biță speră ca elevii săi să se impună în confruntarea cu FC Maramureș.

„O să ne pregătim săptămâna asta cum ne-am pregătit și cea trecută. Mergem la Baia Mare să câștigăm cele trei puncte”

Președintele executiv Jane Nițulescu spune că partida va fi una dificilă, dar așteaptă un rezultat pozitiv. „După ce jucăm, ne putem pronunța, niciun meci nu e câștigat dinainte. Singurul meci pe care îl avem câștigat e cel cu Arieșul Turda, că nu se mai joacă. În rest, toate partidele se joacă. Uitați-vă ce se întâmplă în Liga I, nimeni nu spunea că Vaslui pierde cu 3-0 la Sibiu, nimeni nu credea că Rapid bate la asemenea diferență pe CFR Cluj. Fotbalul se joacă la toate nivelurile, și la Liga I, și la Liga a II-a, și la Liga a III-a. Toate meciurile sunt grele”

În turul campionatului, FC Maramureș s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Alro, într-un joc disputat pe stadionul „Metalurgistul”. În urma eșecului, președintele Nițulescu și-a anunțat demisia. Consiliul de Administrație al echipei l-a păstrat pe acesta în funcție, dar a renunțat la serviciile antrenorului Corneliu Papură.

Sursa: Olt TV

11 Apr. 2012, 17:49 Seria 2
Pe aceeași temă