ALRO i-a propus lui Vișa prelungirea contractului

31 Jan. 2012, 15:42 Seria 2
ALRO i-a propus lui Vișa** prelungirea contractului

Jucător de bază în angrenajul echipei, fundașul central Bogdan Vișa ia în calcul varianta de a-și prelungi contractul cu Alro.

Sosit la Slatina în urmă cu un an și jumătate, înțelegerea acestuia cu gruparea aluministă expiră în vară. Jucătorul defensiv nu s-a așezat la masa tratativelor pentru a negocia, însă a precizat că a existat o propunere venită din partea conducerii.

„Am avut discuții privind prelungirea contractului, în continuare vom mai avea. A fost o propunere, nu am intrat în detalii. Sunt la Alro de un an și jumătate, bineînțeles că iau în calcul varianta de a-mi prelungi înțelegerea”, a declarat Bogdan Vișa.

Aflați în stagiul pregătirii centralizate de iarnă din Antalya, Vișa este convins că vor reveni din stațiunea turcă cu bateriile încărcate pentru a abordarea returului.

„Mergem să facem o pregătire reușită, conducerea clubului a ales Antalya pentru a putea să ne pregătim cât mai bine, să avem terenuri, condiții optime pentru a ne antrena”, a mai precizat jucătorul defensiv despre condițiile de pregătire din cantonament.

Sursa: Gazeta Nouă

31 Jan. 2012, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă