Alro, dat în judecată de fostul vicepreședinte

26 Mar. 2012, 20:20 Seria 2
Alro,** dat în judecată de fostul vicepreședinte

Alro Slatina nu mai sperie pe nimeni, jocul prestat de aluminiști fiind mult sub așteptări, deși la echipa slătineană au fost aduși jucători cu nume, care au cochetat cu Liga I. Pe lângă problemele legate de aspectul jocului, reprezentanții echipei se confruntă și cu un alt necaz, un fost angajat al CS Aluminiu Alro Slatina acționând în instanță clubul.

Alro Slatina a pierdut contactul cu primele clasate și se află la patru puncte în spatele formației Gaz Metan Severin – echipă ce ocupă poziția a treia în clasament.

Pe lângă problemele legate de îndeplinirea obiectivului, oficialii aluminiști sunt nevoiți să-și angajeze un avocat pentru a rezolva conflictul cu Manuel Enăchioaia, un fost angajat al clubului care a dat în judecată Alro. Enăchioaia susține că a fost dat afară abuziv de la Alro și i se refuză dreptul la muncă, deși a avut un contract semnat cu gruparea slătineană.

„Nu vreau să spun mai multe despre acest proces. M-au dat afară fără niciun motiv. Mi s-a spus că sunt tare-n gură, că nu mai sunt bani la echipă. Este o problemă personală, o să vedem cum se va rezolva”, a spus Enăchioaia.

Actualul finanțator al echipei Petrolul Potcoava, Manuel Enăchioaia, a fost vicepreședintele clubului slătinean în urmă cu doi ani.

Începând din toamna anului 2009 și până cel puțin la mijlocul lunii februarie 2011, clubul de fotbal aluminist a apărut la Curtea de Apel Craiova într-un proces cu Administrația Finanțelor Publice Slatina (dosar nr. 3302/104/2009/a1).

Președintele executiv de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere legat de procesul în care este implicat clubul slătinean.

Sursa: Gazeta Nouă

26 Mar. 2012, 20:20 Seria 2
Pe aceeași temă