ALRO atacă returul cu un nou antrenor secund

29 Feb. 2012, 16:29 Seria 2
ALRO atacă returul** cu un nou antrenor secund

Victorie în primul meci oficial din 2012. Asta își doresc jucătorii celor de la Alro. Fotbaliștii echipei slătinene spun că sunt pregătiți pentru începerea returului de campionat. De astăzi, gruparea locală are și un antrenor secund, George Biță.

Mai puțin de două săptămâni au rămas până la startul ultimei jumătăți a actualei stagiuni a Ligii a II-a. Alro Slatina – FC Olt este meciul așteptat cu interes maxim de iubitorii fotbalului din județ. Dacă în toamna anului trecut au ratat startul de sezon, după ce au pierdut cu 1-2 partida disputată la Piatra Olt, aluminiștii speră să se impună acum în confruntarea cu alb-vișiniii, programată pe 10 martie. Fotbaliștii echipei slătinene spun că sunt gata pentru abordarea returului de campionat.

„Da, suntem pregătiți, sper să fie bine. Și o să fie, sunt sigur că o să fie bine. Mai avem ceva lucruri de pus la punct, n-am reușit să facem mare lucru cu mingea, numai prin jocuri ce am făcut”, a declarat mijlocașul Gabriel Velcovici.

„Eu zic că suntem pregătiți, avem un lot bun. Mai avem de muncă și cred că până o să înceapă campionatul o să punem toate lucrurile la punct”, a spus fundașul Eduard Stoica.

Din această săptămână, aluminiștii au și un antrenor secund. Fostul jucător al Universității, George Biță, a fost cooptat în staff-ul clubului slătinean pentru a-l ajuta pe Daniel Mogoșanu în pregătirea echipei.

„De astăzi, conducerea tehnică a echipei CS Alro Slatina este formată din Mogoșanu Daniel – antrenor principal, Biță George – antrenor secund și Păsărin Dan – antrenor cu portarii”, a spus președintele Jane Nițulescu.

În trecut, Biță s-a aflat în staff-ul grupării-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, dar și al celor de la FC Caracal.

Sursa: Olt TV

29 Feb. 2012, 16:29 Seria 2
Pe aceeași temă