Alin Floruț din nou la Oradea

22 Aug. 2008, 18:29 Seria 2

După telenovela transferului concretizat fără acordul orădenilor la Oțelul Galați, componentul lotului național U17 s-a întors la FC Bihor. Motivul ? O dragoste cu năbădăi, care l-a făcut pe jucător să revină aproape de aleasa inimii.

În plus, noul contract se ridică la 700 de lei pe lună, față de doar 275 lei cât lua înainte de a pleca la formația gălățeană. Altfel, Alin Floruț nu face parte din lotul național de junior aflat în Italia pentru un turneu de pregătire, datorită faptului că a fost diagnosticat cu ulcer având astfel interdicție la efort.

În altă ordine de idei, debutanți sub culorile lui FC Bihor, Letan și Filip, jucători care au aparținut echipei Luceafărul Oradea, se află de ieri în coproprietatea celor două cluburi. Pentru zece mii de euro și 45% dintr-un viitor transfer, președintele Luceafărului, Gavrilă Ghilea, i-a cedat pe cei doi jucători clubului FC Bihor.

"Este spre binele lor având posibilitatea de a juca în liga secundă. Sunt jucători care pot progresa mai mult, dar pentru asta au nevoie să evolueze într-un eșalon superior", a declarat Gavrilă Ghilea.

22 Aug. 2008, 18:29 Seria 2
Pe aceeași temă