Alexandru Răuță, sancționat drastic de Comisia de Disciplină a FRF

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 14:44 Seria 2
Alexandru Răuță,** sancționat drastic de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a FRF a finalizat, miercuri, judecarea evenimentelor de la meciul CS Mioveni – „U” Cluj, scor 0-1, când jucătorii Răuță, Calcan și Honciu au primit cartonașe roșii, iar secundul lui Niculescu, Cornel Dobre, a fost trimis, pe final, în tribună.

Inițial, Georgian Honciu, care între timp și-a reziliat contractul cu CS Mioveni, a fost suspendat o etapă și a primit o amendă de 530 lei. Apoi, Cristian Calcan, de la U Cluj, a primit o suspendare de 3 jocuri și o amendă de 2.000 lei. La judecata de miercuri, căpitanul Mioveniului, Alexandru Răuță, a fost suspendat și el 6 etape și penalizat cu 2.040 lei, iar secundul Cornel Dobre a fost suspendat două etape și penalizat cu 210 lei.

La același meci, clubul CS Mioveni a primit o amendă de 570 lei, pentru că a primit mai mult de 5 cartonașe galbene. La meciul CS Mioveni –  U Cluj, în minutul 90, Răuță și Honciu au primit direct roșu pentru un clinci la mijlocul terenului, jucătorul argeșean fiind provocat pe toată durata partidei și ripostând la un moment dat. Cei doi mai primiseră în minutul 50 câte un galben, tot după o dispută, la un fault din spate și o lovire a lui Calcan. În minutele de prelungire, Georgian Honciu a fost și el trimis la cabine după ce a luat roșu, în urma a două galbene, pentru faulturi. La aceeași fază, secundul Cornel Dobre a fost trimis în tribune pentru proteste.

Alexandru Răuță a stat până acum după a­cest cartonaș roșu, trei etape, la Pâncota, la Satu Mare și cu Vâlcea, și va reintra de-abia în etapa a 13-a, ultima a turului de campionat, la meciul cu Metalul Reșița, de pe propriul teren.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 14:44 Seria 2
Pe aceeași temă