Adi Popa știe cum Vâlcea mai poate spera la play-off: „Primul meci, cel cu Satu Mare, este foarte important”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 17:47 Seria 2
Adi Popa știe cum Vâlcea mai poate spera la play-off:**

Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Popa, spune că primul joc din acest an, cel contra Olimpiei Satu Mare, este unul foarte important în lupta pentru play-off.

„Cantonamentul a fost o perioadă foarte bună, utilă, o să ne prindă foarte bine în campionat. Sper să ne îndeplinim obiectivul, intrarea în play-off. Pentru toți care suntem aici, important e să avem rezultate cât mai bune și să ne îndeplinim obiectivul. Primele trei jocuri de la reluarea campionatului, cu Satu Mare, Slatina și Târlungeni sunt decisive. Dar, primul meci este mereu cel mai important, o luăm pas cu pas, întâlnim pe Satu Mare, care este o echipă bună, dar trebuie să câștigăm” spune mijlocașul dreapta.

Originar din Horezu-Vâlcea, Adi Popa subliniză că, acum, lotul CSM-ului este compus cu preponderență de jucători locali. „Sper să aducem cât mai mulți spectatori, prin rezultate bune, putem aduce lumea la stadion. Fanii noștri trebuie să țină cont că, 80-90% din jucători sunt născuți în județul Vâlcea”.

CSM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să joace astăzi, în deplasare, un amical cu Pandurii II Târgu Jiu, ocupanta locului 7 din Seria a IV-a a Ligii a III-a, însă, din cauza condițiilor meteorologice, testul a fost anulat. Astfel, după efectuarea unul antrenament în această dimineață, jucătorii vâlceni au primit liber până luni din partea antrenorului Alexandru Pelici.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă