Adi Ionescu: „Am muncit mult să ajungem aici și ne dorim să rămânem sus”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 15:27 Seria 2

Primul căpitan al CS Universității din actuala stagiune știe că orice meci este important pentru menținerea poziției în vârful ierarhiei.  

La conferința de presă de astăzi, Adrian Ionescu a spus: „Întâlnim sâmbătă o echipă destul de motivată în special în meciurile de acasă. Vom încerca să câștigăm. Acum, orice echipă își dorește să învingă, important este ca în teren noi să gestionăm mai bine situația. Am muncit mult să ajungem unde suntem acum și ne dorim să rămânem sus. Era normal ca evoluțiile mele să crească de la meci la meci. La început a fost acel trac de început de campionat, care se simte la fiecare jucător. Dar pe parcurs mi-am revenit, și Mihăiță Pleșan m-a ajutat. E un jucător cu experiență și am o relație bună cu el în teren”.

Gorovei: „Mergem la Oradea să câștigăm”

Juniorul Universității Craiova e încrezător că echipa va putea menține forma ascendentă și în jocul cu FC Bihor.

Răzvan Gorovei a debutat în tricoul Craiovei în deplasarea victorioasă de la Motru. S-a obișnuit deja cu succesele alb-albastre și dorește toate punctele și de la Oradea. Gorovei a spus: „Este o deplasare destul de grea. Vom merge acolo să câștigăm, să luăm cele trei puncte și să ne îndeplinim obiectivul de a ajunge în fruntea clasamentului. Am avut ceva probleme la Iași, acolo m-am acomodat greu. Acum problemele s-au rezolvat și ușor -ușor intru în formă”.

Partida FC Bihor Oradea – Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Iuliu Bodola” și va conta pentru etapa a noua a campionatului.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 15:27 Seria 2
Pe aceeași temă