ACU Arad, un hop important pentru „alb-negri”

23 Apr. 2009, 14:29 Seria 2
ACU Arad, un hop important pentru

Viitorul adversar al "alb-negrilor", ACU Arad a avut în ultima perioadă un traseu ce s-a intersectat fotbalistic din plin cu județul Alba. În campionatul anterior "studenții" arădeni s-au bătut la promovare cu CSM Sebeș și au realizat accederea în eșalonul terț în vara trecută tocmai pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia, după un "triunghiular" cu Avântul Reghin și CFR Craiova.

 

Mai mult, de-a lungul actualei stagiuni unica grupare din seria transilvană păstorită de o femeie, Geta Onu, a dat vârtos o mână de ajutor formației din Cetatea Marii Uniri, la încurcarea planurilor unor contracandidate.

 

Mărturie stau rezultatele surprinzătoare din tur, 1-1 în deplasare cu Drobeta și FCM Tg Mureș, 3-0 cu CSM Rm Vâlcea pe propriul teren, respectiv în primăvară 2-0 cu Drobeta și 2-1 cu Internațional Pitești la Arad.

 

"Dacă reușim să învingem sâmbătă va fi ceva extraordinar, dar ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim o echipă disperată, ce a acumulat două eșecuri consecutive, după 5 victorii la rând, un team ce se bate pentru evitarea retrogradării", a explicat antrenorul Adrian Falub, ce poate conta pe atacantul Andrei Zăgrean, în vreme ce Mircea Rus își amână reintrarea.

 

De asemenea, Poverlovici acuză ușoare probleme medicale cauzate de o lovitură primită în meciul cu Liberty Oradea.

 

Sursa: Ziarul Unirea
 

23 Apr. 2009, 14:29 Seria 2
Pe aceeași temă