„M-am întors acasă!”

27 Jan. 2012, 14:05 Bursa transferurilor
„M-am întors** acasă!

FC Argeș a reușit un transfer foarte important pentru partea secundă a campionatului, conducerea echipei din Trivale reușind să îl aducă la echipă pe jucătorul ce a mai fost la FC Argeș, Adrian Dulcea. Acesta s-a antrenat în ultima perioadă cu echipa din Trivale și până la urmă a semnat un contract cu echipa din Trivale. Atacantul s-a declarat și el foarte mulțumit de faptul că a revenit la alb-violeți.

„Este o bucurie foarte mare și pentru mine. Așa cum am mai spus, la FC Argeș m-am simțit cel mai bine și pot să spun că m-am întors acasă. Aici am jucat cel mai bun fotbal și sper ca și de această dată să fiu folositor echipei și să îmi pot aduce aportul la obținerea unor rezultate foarte importante ale echipei”, a declarat Adrian Dulcea, jucătorul echipei FC Argeș.

Speră la promovare

Fotbalistul argeșenilor spune că este posibil ca echipa să ajungă chiar și pe prima scenă a fotbalului românesc. Acesta spune că echipa poate termina pe locul 3 al campionatului și că de acolo, absolut orice este posibil.

„Cu siguranță va fi un retur de campionat foarte dificil, dar sunt de părere că absolut orice este posibil. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră și să încercăm să terminăm campionatul pe locul trei, pentru că de acolo absolut orice este posibil. Avem exemple destule chiar și anul trecut așa că poate vom reuși o promovare și de pe locul 3. Vor fi niște meciuri foarte grele, dar trebuie să luăm totul pas cu pas pentru a putea realiza lucruri importante. Nu trebuie să ne gândim acum la meciul de la Bistrița sau de acasă cu Timișoara, trebuie să avem în minte doar meciul de acasă cu FC Maramureș Baia Mare”, a puncat Adrian Dulcea.

Speră să își ajute mult colegii

Dulcea „Bum”, așa cum era alintat de suporterii echipei FC Argeș, speră să își ajute foarte mult colegii în acest retur de campionat și spune că este pregătit să fie liderul acestei echipe.

„Am colegi mult mai tineri acum, lucrurile sunt puțin diferite față de momentul în care eu am plecat de la echipă. Vreau să îmi ajut foarte mult colegii și să ajungem cu toții să jucăm și noi în Liga I, pentru că acolo este fotbalul important. Ar fi un lucru foarte important pentru noi, dacă am reali-za acest lucru”, a declarat Adrian Dulcea.

Așteaptă suporterii la stadion

Atacantul echipei FC Argeș speră ca și suporterii să vină în număr cât mai mare la meciurile echipei din Trivale, declarând că îi este dor de atmosfera de la meciurile din sezoanele precedente, atunci când stadionul din Trivale era plin la meciurile alb-violeților. Iată ce a declarat în legătură cu acest subiect jucătorul echipei FC Argeș: „Am fost și eu la vreo două meciuri din turul campionatului jucate FC Argeș pe teren propriu. Stadionul era mai mult gol și era o atmosferă dezolantă la stadion. Eu îmi doresc foarte mult ca și suporterii să creadă în capacitățile noastre și să vină din nou la stadion. De asemenea, suntem conștienți că aceștia ar putea veni din nou lângă echipă și dacă sunt obținute rezultate importante”.

sursa: Ziarul Top

27 Jan. 2012, 14:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă