ACS Poli începe returul cu vizita revelației din Cupă. Alexa: „E important să jucăm cu foarte mare determinare, atitudine”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 19:54 Seria 2
ACS Poli începe returul cu vizita revelației din Cupă.** Alexa:

Timișorenii încep vineri returul sezonului regulat din Liga 2 cu vizita singurei trupe din ligile inferioare care a atins faza sferturilor Cupei în acest sezon, CS Mioveni. ACS Poli își asigură printr-un succes fruntea seriei, dar tehnicianul Dan Alexa rămâne precaut și se așteaptă la o replică mai puternică a argeșenilor față de cea din prima rundă a campionatului.

ACS Poli ar putea obține al șaselea succes consecutiv în Liga a II-a dacă trec și de Mioveniul lui Claudiu Niculescu. Galben-verzii au un moral ridicat după ce au eliminat-o pe Dinamo din Cupă și și-au aflat azi adversarul din sferturi: CFR Cluj. „Ne aflăm în fața unui meci foarte important. Începe returul, întâlnim o echipă într-o formă foarte bună. A eliminat două echipe de top, Astra și Dinamo. O echipă care la rândul ei vrea să tragă la promovare. Au jucători talentați, au un antrenor tânăr și ambițios, Claudiu Niculescu, va fi un meci greu. E important să jucăm cu foarte mare determinare, atitudine. Am avut în ultimele cinci meciuri și asta s-a văzut. Întâlnim o echipă bună, foarte bună în unele momente. Avem posibilitatea să câștigăm”, a declarat Dan Alexa.

Tehnicianul bănățenilor avertizează asupra pericolului reprezentat de brazilianul Roberto Ayza de la argeșeni, dar crede că oaspeții vor avea și alți jucători importanți care merită atenție. „Sigur, au multă încredere, jucători tineri, nu e ușor să elimini Dinamo și Astra în decurs de o lună, cu siguranță vor veni să câștige. Ayza e un jucător periculos, a jucat și în prima ligă, trebuie să fim atenți. În anumite momente poate să decidă chiar soarta unui meci. Nu va avea un tratament special, vom fi foarte atenți la el, dar și la alți jucători”, a precizat „Chirurgul”.

Antrenorul lui ACS Poli se așteaptă de asemenea la o partidă mai „spectaculoasă” față de cea din tur, când timișorenii s-au impus cu 2-0. „Atunci a fost prima etapă, unele echipe își intră mai greu în formă, va fi un meci mai spectaculos. Nu cred că i-a afectat intrarea în insolvență, spre deosebire de Dinamo, pe ei cred că i-a înfluențat pozitiv”, a conchis Alexa.

ACS Poli nu va putea miza cu Mioveni pe mijlocașul Ovidiu Popescu, suspendat pentru cumul de „galbene”, în timp ce tot în linia mediană Adrian Poparadu e incert din punct de vedere medical, dar se încearcă recuperarea lui. Partida va avea loc vineri, de la ora 17.00. Timișorenii au un punct avans față de Metalul, care joacă acasă cu Fortuna. Mioveniul ocupă locul 4, cu 17 puncte.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 19:54 Seria 2
Pe aceeași temă