Acord între Rufă și Primărie

02 Jul. 2012, 15:00 Seria 2
Acord între Rufă și Primărie

Acționarul majoritar Cătălin Rufă și secretarul general al clubului CSM, Jean Turmacu s-au întâlnit sâmbătă, la Primărie, cu noul edil Emilian Frâncu și cu reprezentații acestuia, Mircea Poenaru și George Pirnea. Fiecare parte și-a spus doleanțele pentru colaborarea din sezonul viitor, ajungându-se la un consens. Până la urmă, Cătălin Rufă va continua proiectul început în Zăvoi cu Primăria Râmnicului, CSM urmând să aibă în sezonul viitor un buget de circa 450 mii euro.

„Domnul primar a dovedit disponibilitate să ne ajute, este bine intenționat, sper ca împreună să reușim lucrări mărețe. Pentru mine, important este să știu că sunt dorit în continuare la club, până la urmă CSM este echipa orașului. Se încearcă atragerea unor noi sponsori, s-a discutat despre achiziționarea unei tabele electrice și a unei instalații de nocturnă. Eu sper să se găsească și soluții pentru plata utilităților, pentru că toți banii care ni dă Primăria se duc pe plata utilităților, adică apa, gazele și curentul electric” a spus Cătălin Rufă.

Deciziile pe plan sportiv îi vor aparține însă antrenorului Alin Artimon. „Alin este practic managerul clubului, asta am stabilit cu el înainte de a îl aduce. El decide totul pe linie sportivă, începând cu transferurile și terminând cu Centrul de Copii și Juniori, unde a primit mână liberă pentru a îl reorganiza, el va decide antrenorii care activează acolo” a mai spus Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu

02 Jul. 2012, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă