EXCLUSIV | Lincar n-a stat prea mult pe bară! Unde va antrena fostul tehnician de la Turris

Octavian Vasilescu 07 Oct. 2019, 19:57 Campionat
EXCLUSIV | Lincar n-a stat prea mult pe bară!** Unde va antrena fostul tehnician de la Turris

Erik Lincar și-a găsit repede echipă după ce a demisionat de la Turis-Oltul Turnu Măgurele. Tehnicianul de 40 de ani va continua tot în Liga 2 și se pare că a ajuns la un acord cu Concordia Chiajna. Ilfovenii tocmai s-au despărțit de Laurențiu Diniță.

Totuși, Lincar ar dori să înceapă munca abia din iarnă pentru a nu prelua echipa în plin campionat. Fostul mijlocaș al Stelei a plecat de la Turnu Măgurele, după ce a acuzat disensiuni cu oficialii clubului condus de Valentin Dragnea. Unul dintre motivele pentru care antrenorul a decis să plece, chiar dacă echipa pe care el a promovat-o din Liga 3 era pe locul 1 în Liga 2, a fost faptul că i s-a cerut ca vedeta echipei, Cristi Bud, să fie reprimită în lot. Lincar dorea să renunțe la fostul atacant de la CFR, cu care avusese conflicte verbale.

Între timp, liderul din Liga 2 l-a adus în locul lui Lincar pe Florin Bratu, fostul tehnician al lui Dinamo.

Cu Erik Lincar antrenor, Turris-Oltul a reușit să lege 15 victorii consecutive și 17 de invincibilitate, cuprinzând meciuri în Liga 3, Liga 2 și Cupa României. În ultimele două jocuri oficiale a pierdut în Cupa României, 2-3 acasă cu Academica Clinceni (Liga 1) și 2-3 în deplasare cu Campionii FC Argeș (Liga 2).

După nouă etape din acest sezon sub conducerea lui Erik Lincar, echipa din Teleorman a înregistrat șapte victorii, un egal și o înfrângere, având golaverajul 20-5 și fiind lider în clasament, cu 22 de puncte. Următoarele clasate sunt UTA și SCM Gloria Buzău, ambele cu 19 puncte.

După 11 etape, Concordia Chiajna se clasează pe locul 11, din 20 de echipe, cu 13 puncte. În ultimele 5 dueluri din campionat, Concordia a bifat doar un succes.

Articol scris de Vlad Măcicășan

Octavian Vasilescu 07 Oct. 2019, 19:57 Campionat
Pe aceeași temă