A picat varianta Iencsi la Rapid. Conferința de prezentare a antrenorului a fost anulată. Motivele neînțelegerilor dintre fostul căpitan și Moraru

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 13:09 Seria 2
A picat varianta Iencsi la Rapid.** Conferința de prezentare a antrenorului a fost anulată. Motivele neînțelegerilor dintre fostul căpitan și Moraru

La doar o zi după ce Valerii Moraru a anunțat organigrama clubului Rapid pentru noul sezon, una în care soluția pentru banca tehnică era Adrian Iencsi, lucrurile s-au schimbat dramatic în Giulești. Cu puțin timp înaintea prezentării oficiale, care trebuia să aibă loc luni, de la ora 16:00, la Pro Rapid, fostul căpitan al alb-vișiniilor a anunțat că nu va fi antrenorul echipei în noul sezon.

Susținut de Daniel Pancu, noul președinte din Grant, dar văzut de conducere doar ca o variantă de rezervă, după refuzurile lui Vasile Miriuță și Petre Grigoraș, Iencsi se înțelesese în primă fază cu board-ul giuleștean, dar totul a picat după ce antrenorului i-au fost refuzate trei condiții puse în momentul negocierilor pentru preluarea băncii tehnice: păstrarea lui Dănuț Perjă în funcția de director sportiv, aducerea unui preparator fizic și rămânerea lui Virgil Drăghia la echipă. Al treilea portar al Rapidului în sezonul trecut, Drăghia are de recuperat restanțe pe mai bine de un an, după ce în urmă cu două sezoane a contribuit pe gratis la promovarea echipei în Liga 1.

„Am vorbit în această dimineață cu domnul Valerii Moraru și i-am spus că nu are sens să începem munca împreună. I-am mulțumit pentru că s-a gândit la mine, dar cred că este mai bine să nu merg acum, cel puțin, la Rapid. Nu cred că am avut solicitări prea mari. Mi-am dorit să continuu alături de Dănuț Perjă, care a dus greul la această echipă, un preparator fizic și să fie păstrat Virgil Drăghia. Nu îmi dau seama de ce, poate are calculele dânsului, dar niciuna dintre cerințe nu mi-a fost îndeplinită”, a declarat Iencsi pentru Digi Sport.

Rămași fără Iencsi în ziua reunirii lotului, fotbaliștii giuleșteni se vor aduna în această seară, de la ora 19:00, pe stadionul Giulești, sub comanda lui Mihai Ianovschi, cel care are cele mai mari șanse să stea pe banca Rapidului în noul sezon de Liga 2.

Articol scris de Cristian VOICU

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă