3 puncte pentru șefia clasamentului

02 Sep. 2011, 17:03 Seria 2
3 puncte** pentru șefia clasamentului

Fotbaliștii de la FC Argeș vor încerca sã obținã a treia victorie consecutivã din acest tur de campionat. Alb-violeții vor întâlni, duminicã, de la ora 11, în deplasare, pe nou promovata Chindia Târgoviște, care, dupã douã etape, a acumulat patru puncte în clasament. Piteștenii au moralul bun dupã victoriile cu FC Maramureș și Luceafãrul Oradea, iar un nou succes le-ar consolida poziția de lideri în clasament.

Principalul alb-violeților este convins cã echipa sa poate da lovitura în deplasarea de la Târgoviște și nu se teme de un eventual arbitraj potrivnic: „Echipa are un tonus bun și pot spune cã mergem cu mare încredere la Târgoviște. Formația pe care o vom întâlni este o echipã de Liga a II-a, cu nimic mai prejos decât celelalte din acest eșalon. Ne așteaptã o partidã foarte grea, suntem cu toții conștienți de acest lucru, însã eu rãmân încrezãtor în șansele noastre. Toate jocurile sunt extrem de grele, iar eu le pregãtesc pe toate la fel, indiferent cã jucãm cu Timișoara sau cu Chindia, pentru mine toate meciurile au aceeași importanțã.

Vreau sã ne întoarcem cu trei puncte de la Târgoviște. Chindia nu mi se pare cea mai bunã nou-promovatã. Nu îmi este deloc fricã de arbitraj. Gicã Popescu, finanțatorul celor de la Târgoviște, și Ion Crãciunescu, președintele clubului, au luptat împotriva mafiei din fotbal și nu cred cã arbitrii îi vor avantaja pe ei. Nu au niciun interes sã îi avantajeze și personal am convingerea cã vor fi imparțiali”.

Tehnicianul Dumitrescu a mai vorbit și despre cei mai periculoși jucãtori ai adversarului și a spus cã elevii sãi vor face un marcaj la sânge împotriva lor. „În opinia mea, Bobi Verdeș și Ion Radu sunt cei mai importanți jucãtori pe care îi are Chindia, iar eu îmi voi lua toate mãsurile de precauție în aceastã privințã”, a mai spus principalul Dumitrescu, înaintea acestui meci.

Sursa: Curierul Zilei

02 Sep. 2011, 17:03 Seria 2
Pe aceeași temă