Antrenorul croaților de la HNK Rijeka a plecat nemulțumit de la Sibiu, după meciul tur cu Corvinul

Andrei PASCU 26 Jul. 2024, 13:55 Liga 2

Croații de la HNK Rijeka au plecat supărați de la Sibiu, joi seară, pentru că nu au reușit să treacă de o echipă din divizia secundă din România, Corvinul Hunedoara, în prima manșă a turului 2 preliminar din cadrul Europa League.

Deși sunt vicecampioni în țara lor și au jucat și finala Cupei Croației în 2023/ 2024, cei de la HNK Rijeka au terminat doar cu un 0-0 întâlnirea cu Corvinul Hunedoara.

Zeljko Sopic, reacție după Corvinul Hunedoara – HNK Rijeka 0-0

Antrenorul croaților, Zeljko Sopic, a declarat că este nemulțumit de rezultat, de faptul că HNK Rijeka a bifat doar o remiză, dar, la fel ca Florin Maxim, a afirmat că rezultatul a fost, până la urmă, unul echitabil.

Marea problemă a HNK Rijeka este atacul, pentru că vârfurile din echipă nu au reușit să marcheze de câteva meciuri, după cum a afirmat ”principalul”. Aflat la primul meci oficial din acest sezon, clubul croat a marcat doar un gol în ultimele trei dueluri amicale, din pregătirea de vară.

Reacția antrenorului echipei de la HNK Rijeka, după jocul de la Sibiu

La acest detaliu făcea referire Zeljko Sopic, dar speră ca la retur, pe teren propriu pentru HNK Rijeka, lucrurile să stea diferit și să obțină calificarea în turul 3 al Europa League.

Nu pot spune că sunt prea mulțumit. Pe de altă parte, a fost primul meci, știam că nu va fi ușor, așa cum am spus înainte de a veni în România. Știam că va fi nevoie doar să venim pentru a câștiga meciul. Având în vedere calitate jucătorilor și alte lucruri, cred că este cel mai realist rezultat.

Am rămas cu impresia că trebuie să fim mai decisivi în anumite situații. Trebuie să ne arătăm colții, trebuie să obținem niște lucruri. Atacanții nu au reușit să marcheze de câteva jocuri, trebuie să lucrăm la asta, a declarat Zeljko Sopic, potrivit DigiSport.

Rezultatele înregistrate de HNK Rijeka în amicale

HNK Rijeka a avut o vară plină, cu șase meciuri amicale înainte de partida cu Corvinul Hunedoara, de joi seară. A înregistrat trei victorii, 1-0 cu Koper, 7-1 cu Primorje și 3-1 cu Nyiregyhaza, o remiză, 1-1 cu Triglav, și două eșecuri, 0-1 cu Karlsruher și 0-1 cu Salzburg.

Foto: Marius Tudor și Ionuț Marin

Andrei PASCU 26 Jul. 2024, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă