Wrestling, nu tackling!

22 Aug. 2009, 14:52 Liga 2

 

FCM Dunărea și CSM Rm. Sărat au folosit mai multe procedee din divizia lui John Cena și Undertaker pentru niște puncte deținute de Seria I a Ligii a II-a.

Orele de vizionare ale adversarului bănuiesc că au fost folosite la maxim în această săptămână, de ambele trupe. Totuși, este puțin probabil ca gălățenii și râmnicenii să fi urmărit faze de joc ale obstacolului din etapa a II-a: mai mult ca sigur tehnicienii Bordeianu și Ciobanu le-au pregătit fotbaliștilor montaje cu băieții răi din Wrestling.

 

Care Mădălin Pușcă sau Stelian Cucu, ca să iau câte un reprezentant la întâmplare? John Cena și Undertaker s-au produs în fața formațiilor care sâmbătă dimineață s-au luptat eroic pentru primele lor puncte din ediția 2009-2010 a matineului. Montați la maximum și cruzi ca niște lupi, jucătorii Dunării și ai CSM-ului au avut noroc de un arbitraj domnișoresc al bucureșteanului Adrian Stănescu, un tip prea candid, un romantic pentru ce se petrecea pe teren.

 

Gol anulat aiurea
Dacă filosofia de tackling a fost de multe ori depășită de wrestling-mania, momentul golului a fost pur fotbalistic. O pasă lungă a lui Ioviță a fost transformată în trei puncte de nou-intratul Dragoș Patrichi: cap de la 14 metri peste un portar Toader ieșit dintre buturi mai mult decât scrie în fișa postului.

 

Dunărea a mai marcat de două ori, dar de fiecare dată s-a semnalizat ofsaid. Prima reușită a fost însă anulată prostește de asistentul Dobrică, o centrare a lui Grosu, de la 7 metri, fiind împinsă în ațe de Cârjan, care venise mult din spatele fundașilor buzoieni.

 

FCM DUNĂ‚REA GALAȚI – CSM RM. SĂ‚RAT 1-0 (0-0)
Stadionul „Dunărea” – 150 spectatori;
A marcat: D. Patrichi 60”;

DUNĂ‚REA: Mindileac – D. Cristescu, E. Cristian, Velescu, Al. Cristea – St. Cucu – A. Grosu (57” Cioinac), A. Popescu (80” V. Munteanu), I. Enache, Ioviță – Cârjan (49” D. Patrichi).

Antrenor: Stelian Bordeianu


RM. SĂ‚RAT:
Toader – S. Anton, Târâlă, C. Pușcă, S. Cucu – S. Drăgan (61” Francis), M. Pușcă, Rențea (29” Schwartz), C. Miron – Nica (68” V. Toma), P. Dragoș.

Antrenor: Mihai Ciobanu

Au arbitrat: Adrian Stănescu (București) – Nicolae Dobrică (Rm. Vâlcea), Cătălin Teodor (Brăila) – Andrei Rotaru (Brăila).

Articol scris de Dănuț Lungu
Foto: Florin Novac

 

22 Aug. 2009, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă