Victorie fără emoții pentru echipa lui Paveliuc

Mihai Andries 17 Mar. 2013, 16:21 Liga 3
După o victorie la limită obținută de Olimpia la Buftea, în prima etapă a returului, în fața Sportului Studențesc II, microbiștii râmniceni abia așteptau să vadă la lucru noua echipă condusă de pe banca tehnică de Dan Paveliuc, Sorin Bodoc și Ionuț Popa. Așadar, etapa a 15-a aducea la Râmnic o echipă incomodă, o echipă care era bine așezată în teren, greu de învins și care a obținut rezultate foarte bune în turul acestui sezon în special în deplasare, Victoria Chirnogi.
 
În tribune erau prezente aproximativ 300 de suflete, centralul ploieștean fluieră începutul partidei și, după numai 45 de secunde, Nicoliță scapă singur cu portarul oaspeților care face un cadou râmnicenilor … penalty și eliminare. Bogoș își potrivește balonul pe punctul cu var și face ca partida să înceapă practic de la 1-0. Nu trec alte 10 minute și Alin Nica schimbă scorul indicat de tabela de marcaj, 2-0 și râmnicenii și-au făcut ca această partidă, dificilă înainte de fluierul centralului, să fie una la discreția lor. Băieții lui Paveliuc pun stăpânire pe joc, profitând atât de ascendentul moral căpătat în primul sfert de oră cât și de omul în plus și, drept recompensă, Cosmin Butoi execută perfect o lovitură liberă de la 18 metri, zonă centrală … 3-0 .
 
Călărășenii încearcă să își revină, să se trezească din pumni, și au două ocazii de gol însă căpitanul Olimpiei, Costel Toader, este la post și risipește speranțele oaspeților cu două parade formidabile. Bodoc și compania vor să termine meciul chiar înainte de pauză și același Cosmin Butoi își trece în cont dubla în această partidă, și cel de al treilea gol în primele două meciuri din acest retur, cu câteva minute înainte de fluierul de final al primei reprize … 4-0.
 
În repriza secundă, râmnicenii nu mai calcă pe accelerație și hotărăsc „să mai păstreze” din goluri și pentru etapa următoare când vor da piept, tot în fața propriilor suporteri, cu liderul seriei, Viitorul Axintele. În această notă, mitanul secund nu a mai adus decât o singură modificare pe tabelă, în dreptul oaspeților, când Panait înscrie golul de onoare în minutul 90.
După această victorie, Olimpia urcă pe poziția a 4-a a clasamentului cu 24 de puncte.
 
Principalul Dan Paveliuc și secundul Sorin Bodoc au trimis în teren următorul 11: Toader (cpt.) – Vlaicu, Popa, Tîrîlă, Mănăilă – Bodoc, Bogoș, Nica, Oprică, Nicoliță – Butoi.
Pe parcursul partidei, pentru râmniceni au mai evoluat Frățilă (în locul lui Tîrîlă), Ghițulescu (Nicoliță), Lungu (Bodoc) și Andrei (Oprică).
 
 
Articol și foto de Iulian GRIGORAȘ
Mihai Andries 17 Mar. 2013, 16:21 Liga 3
Pe aceeași temă