Râmnicenii au „acoperit” pauza cu un amical cu Liga a IV-a

Autor: Mihai Andries Publicat: 16 Nov. 2012, 01:54 Actualizat: 16 Nov. 2012, 01:55 Pregătiri, amicale

Având în vedere că în etapa cu numărul 12 ce se va disputa vineri, 16 noiembrie, Olimpia Rm. Sărat va sta, conducătorii clubului s-au decis să perfecteze un meci amical. Acesta s-a disputat miercuri, 14 noiembrie, împotriva formației de Liga a IV-a, FC Puiești.
Chiar dacă era numai o partidă amicală, ambele echipe au intrat pe teren cu gândul la victorie. Olimpia, pentru a-și păstra moralul bun căpătat în meciurile disputate până acum în campionat, meciuri și rezultate care au făcut ca formația antrenată de Sorin Bodoc și Marius Tîrîlă să ocupe poziția secundă a clasamentului Seriei a II-a. Pe de altă parte, jucătorii lui FC Puiești doreau să demonstreze că sunt un adversar care nu a venit pe Stadionul „Olimpia” doar pentru a face act de prezență, dar și să arate că își merită poziția în clasament, poziție care o face una din principalele candidate la promovare în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.
Având în vedere toate aceste lucruri, partida a fost una frumoasă, cu multe ocazii de poartă, un meci care a încântat persoanele aflate în tribună.
Într-un final, Olimpia Rm. Sărat, a ieșit victorioasă păstrându-și statutul de favorită. Golurile partidei au fost marcate de către Dorin Burlacu (’84) și de Valentin Lungoci (’87).
Următoarea partidă oficială pe care Olimpia o va susține, va fi cea din data de 23 noiembrie, la Chitila, împotriva formației Rapid București II, meci ce va conta pentru ultima etapă din acest tur de campionat.

 

Articol de Iulian GRIGORAȘ

Autor: Mihai Andries Publicat: 16 Nov. 2012, 01:54 Actualizat: 16 Nov. 2012, 01:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă