Râmnicenii au „acoperit” pauza cu un amical cu Liga a IV-a

Mihai Andries 16 Nov. 2012, 01:54 Pregătiri, amicale

Având în vedere că în etapa cu numărul 12 ce se va disputa vineri, 16 noiembrie, Olimpia Rm. Sărat va sta, conducătorii clubului s-au decis să perfecteze un meci amical. Acesta s-a disputat miercuri, 14 noiembrie, împotriva formației de Liga a IV-a, FC Puiești.
Chiar dacă era numai o partidă amicală, ambele echipe au intrat pe teren cu gândul la victorie. Olimpia, pentru a-și păstra moralul bun căpătat în meciurile disputate până acum în campionat, meciuri și rezultate care au făcut ca formația antrenată de Sorin Bodoc și Marius Tîrîlă să ocupe poziția secundă a clasamentului Seriei a II-a. Pe de altă parte, jucătorii lui FC Puiești doreau să demonstreze că sunt un adversar care nu a venit pe Stadionul „Olimpia” doar pentru a face act de prezență, dar și să arate că își merită poziția în clasament, poziție care o face una din principalele candidate la promovare în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.
Având în vedere toate aceste lucruri, partida a fost una frumoasă, cu multe ocazii de poartă, un meci care a încântat persoanele aflate în tribună.
Într-un final, Olimpia Rm. Sărat, a ieșit victorioasă păstrându-și statutul de favorită. Golurile partidei au fost marcate de către Dorin Burlacu (’84) și de Valentin Lungoci (’87).
Următoarea partidă oficială pe care Olimpia o va susține, va fi cea din data de 23 noiembrie, la Chitila, împotriva formației Rapid București II, meci ce va conta pentru ultima etapă din acest tur de campionat.

 

Articol de Iulian GRIGORAȘ

Mihai Andries 16 Nov. 2012, 01:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă