EXCLUSIV: Axintele contraatacă! Memorii contra Buzăului și Râmnicului!

Mihai Andries 18 Jun. 2013, 19:48 Special
EXCLUSIV: Axintele contraatacă!** Memorii contra Buzăului și Râmnicului!

Miercuri va avea loc o nouă ședință a Comisiei de Disciplină a FRF în cazul Viitorului Axintele, deoarece echipa ialomițeană a venit cu două memorii în replică la cele depuse de Gloria Buzău și apoi de CSM Rm. Sărat și care i-au adus nouă puncte penalizare pentru lipsa celor trei echipe de juniori mici cerute de regulament (C, D și E), dar și pierderea promovării în favoarea buzoienilor.

Astfel, Axintele a contestat dreptul de calitate procesuală a CSM-ului din Rm. Sărat, pe motiv că gruparea râmniceană nu este structură sportivă, legal constituită și nu îndeplinesc condițiile de bază de afiliere. Memoriul împotriva buzoienilor cere demonstrarea cu acte a existenței celor trei  echipe de juniori cerute de articolul 34 din ROAF, adică exact situația în care s-a aflat Axintele și a fost sancționată cu nouă puncte.

Vă reamintim că cererea Gloriei de depunctare a ialomițenilor a fost respinsă de FRF, însă CSM Rm. Sărat a venit pe turnantă și a depus un memoriu similar cu cel al buzoienilor, care a fost judecat favorabil și a dus la sancționarea echipei din Axintele

 

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 18 Jun. 2013, 19:48 Special
Pe aceeași temă