Căpitanul Olimpiei, liber de contract din vară

Mihai Andries 16 May. 2013, 15:07 Stiri

Conform ultimelor informații apărute în presa locală, viitorul Olimpiei Rm. Sărat, C2, pare incert, echipa confruntându-se cu probleme financiare și contractuale, iar jucătorii au fost anunțați de conducerea clubului că își pot căuta noi angajamente. Dintre aceștia, unii jucători rămân liberi de contract la încheierea actualului sezon.

Cel mai bun exemplu în acest sens este chiar căpitanul echipei, experimentatulportar Toader Costel ce are la activ meciuri și în eșalonul secund, totodată fiind și singurul portar din istoria Olimpiei ce a reușit să păstreze poarta intactă în meciurile de pe teren propriu în returul sezonului 2010-2011, intervențiile și siguranța pe care acesta le-a dat echipei dovedindu-se a fi decisive în salvarea de la retrogradare.

Având în vedere situația creată la echipă și viitorul incert al acesteia, goalkeeperul râmnicean este dispus la discuții cu actuala echipă în vederea unei eventuale prelungiri a contractului dar nu ar spune nu unei alte oferte dacă aceasta se va dovedi a fi mai avantajoasă pentru el.

„Este o perioadă grea prin care trece echipă și personal, ca râmnicean, îmi doresc să se găsească resursele necesare pentru ca Olimpia să poată continua în Liga a III-a deoarece am format un grup unit și valorors care, în ciuda problemelor existente, a avut un parcurs satisfăcător. În ceea ce mă privește sunt deschis la discuții atât pentru a continua aici cât și a altor eventuale oferte venite din altă parte” a declarat acesta

 

Articol de Iulian GRIGORAȘ

Mihai Andries 16 May. 2013, 15:07 Stiri
Pe aceeași temă