Cireșu a pierdut în deplasarea de la Rm. Sărat după ce a avut 2-1!

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 17:00 Pregătiri, amicale
Cireșu a pierdut în deplasarea de la Rm. Sărat după ce a avut 2-1!

Sâmbătă de la ora 13.30, după partida dintre Gloria Buzău și CF Brăila, pe terenul sintetic al stadionului „Cornel Negoescu” din Buzău a avut loc și meciul amical dintre CSM Rm. Sărat și Conpet Cireșu. În ciuda faptului că gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan a condus cu 1-0 și 2-1, brăilenii au părăsit terenul învinși cu scorul de 3-2 (1-1)!

„Cireșarii” au deschis scorul destul de repede, în minutul 5, atunci când Stănciulescu a recuperat un balon la marginea careului advers, a pătruns și l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut de pe la 14-15 metri: 0-1. Brăilenii au avut avantaj doar până în minutul 25, atunci când buzoienii au reușit să restabilească egalitatea, prin Lazăr, cel care a reluat cu capul în plasă o minge centrată de Nica: 1-1. Chiar dacă brăilenii au mai avut situații de a marca prin Nanu, Pavel și Techiu, iar gazdele au ratat prin Butoi și Nica, scorul pauzei a fost unul de egalitate: 1-1.

La numai cinci minute de la reluarea jocului, Stănciulescu a executat în careul advers o lovitură liberă de pe partea stângă, iar lovitura de cap a lui Crăciun i-a adus pe brăileni din nou în avantaj: 1-2 (min. 50). Divizionara a treia nu a renunțat la luptă, iar în minutul 68 Nica a prins un „trasor” de pe la 20 de metri și l-a lăsat fără replică pe portarul brăilean: 2-2. Brăilenii ratează prin Crăciun (de două ori), Pavel și Radu golul care i-ar fi adus iarăși în avantaj, dar în fotbal ocaziile se răzbună. După ce Bodoc trimite în bara transversală (min. 86), același jucător va marca golul care va aduce victoria gazdelor în minutul 92: buzoianul a scăpat singur spre poarta brăileană, și din careu a trimis în plasă pe lângă portarul Tudor ieșit în întâmpinare: 3-2!

După meci, antrenorul brăilean Vasile Darie ne-a declarat: „A fost un antrenament destul de reușit al echipei mele, dar după aspectul jocului nu meritam să pierdem, având în vedere și modul în care au jucat băieții. Una peste alta sunt destul de mulțumit prestația avută de jucătorii mei, chiar dacă eu consider că acest meci de la Buzău a fost cel mai slab joc al nostru dintre toate amicalele pe care le-am jucat până acum!”

Conpet Cireșu a evoluat la Buzău în următoarea componență: Stoica – Grozea, Preda, V. Nicolae, Ghisman – V. Gheorghe, Stănciulescu, Crăciun – Nanu, Pavel, Techiu. Au mai fost utilizați Tudor (portar), Coman, M. Bosoi, Vârlan și Radu (jucători de câmp).

Miercuri, 13 februarie, Conpet Cireșu va juca un alt meci de verificare pe terenul echipei Sporting Liești, iar pe data de 20 februarie vor întâlni tot în deplasare, pe divizionara a doua Dunărea Galați.

 

VEZI FOTO DE LA MECIUL CSM RM. SĂ‚RAT – CONPET CIREȘU

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 17:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă