Vraciu, din nou pe teren

27 Aug. 2009, 13:59 Liga 2
Vraciu,** din nou pe teren

Partida de marți, din Cupa României, dintre FC Panciu și FCM Bacău a consemnat și redebutul lui Cătălin Vraciu. Atacantul băcăuan a revenit astfel pe teren după o pauză de mai bine de o lună cauzată de o tendinită la muschii adductori. În jocul de la Panciu, Vraciu a intrat în locul lui Bursuc, evoluând 60 de minute, timp în care a irosit și cea mai mare ocazie de gol a partidei.

 

Ratarea meciului

 

Faza, consumată în minutul 52, a avut drept punct de plecare o gafă a portarului gazdelor, Gordin. Acesta, ieșit la aproximativ 14 metri de poartă, a respins greșit un balon, oferindu-i-l pe tavă lui Vraciu. Din păcate, jucătorul FCM-ului, a evitat o execuție directă cu latul peste portarul căzut și a lăsat mingea să cadă. Având mult efect, balonul a poposit direct în brațele lui Gordin!

 

Mai așteaptă

 

Deși a jucat timp de o oră la Panciu, Vraciu nu va evolua și în campionat, cu Steaua II. Jucătorul va fi menajat, urmând să reintre în echipă la întâlnirea de acasă, cu Gloria Buzău. „Cătălin este un fotbalist de care am mare nevoie în acest sezon. Mă bucur că și-a revenit și sper să nu se mai confrunte cu niciun fel de probleme medicale”, a declarat antrenorul Gheorghe Poenaru.
 

Sursa: desteptarea.ro

 

27 Aug. 2009, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă