Vrabie, exclus din lot!

03 Sep. 2009, 17:04 Liga 2
Vrabie, exclus din lot!

 

Alexandru Vrabie, jucătorul în vârstă de 22 de ani de la FC Botoșani, a fost exclus temporar din lot, măsura fiind luată, conform celor precizate de Ștefan Apostol ca o consecință a comportamentului neadecvat de care a dat dovadă jucătorul echipei FC Botoșani. "Am luat măsura de excludere temporară în cazul lui Alexandru Vrabie din cauza comportamentului neadecvat și a indisciplinei manifestată de jucător", a menționat Ștefan Apostol.

 

Chiar dacă a evitat să specifice actele de indisciplină de care se face vinovat Vrabie, antrenorul FC Botoșani a amintit de lipsa de la antrenamente a acestuia. Vrabie se va antrena separat de colegii săi în următoarele săptămâni, până când va dovedi ca locul său este în interiorul echipei. "În momentul în care conștientizează exact ce vreau și ce anume cer de la jucători îmi va spune și se va întoarce în echipă", a precizat Apostol.

 

Dacă, deocamdată, nu s-a pus problema unor sancțiuni de ordin financiar, antrenorul principal al FC Botoșani nu exclude ca o astfel de măsură să apară ulterior. "Dacă nu își va face antrenamentele separat, în parametrii ceruți, atunci măsurile vor implica și alte aspecte. Totul depinde de jucător.", a punctat Ștefan Apostol.

 

Deocamdată nu sunt vizați și alți fotbaliști, însă Ștefan Apostol spune că vor mai fi luate astfel de măsuri, dacă va fi cazul. "Interesul meu nu este să dau jucători afară, ci vreau să se înțeleagă ce implică meseria de fotbalist. Am ajuns la concluzia că nu se poate altfel. Un fotbalist are, pe lângă drepturi, și obligații", a conchis antrenorul principal al FC Botoșani.

 

Sursa: sport.botosani.ro

03 Sep. 2009, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă