Florea a exclus un jucător din lotul Oțelului: „Nu pot să reproduc ce a spus, aș face o greșeală și nu vreau să se schimbe imaginea lui”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 13:47 Liga 2

FC Oțelul trece prin cea mai neagră perioadă din istoria sa. După retrogradarea din Liga 1, echipa gălățeană n-a reușit să se redreseze și merge din ce în ce mai rău în campionatul Ligii 2. Fosta campioană este penultima în clasamentul Seriei I, are un punct peste Ceahlăul Piatra Neamț și n-a mai câștigat un meci de nouă etape. Pe lângă aceste probleme, tehnicianul Daniel Florea a întâmpinat în ultima perioadă și tensiuni în vestiar.

La ultimul meci din campionat, înfrângerea cu 0-1 de pe teren propriu cu FC Clinceni, din lotul Oțelului au lipsit mijlocașii Alexandru Avram și Alexandru Istrate. Despre absențele celor doi jucători a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul principal al echipei, Daniel Florea.

„Alex Avram este accidentat și nu a putut evolua cu Clinceniul. Istrate, după un meci, a avut o atitudine care nu face cinste unui fotbalist. Am decis să meargă la juniori. Atitudinea lui nu a fost a unui sportiv de la Oțelul. Nu pot să reproduc ce a spus pentru că aș face o greșeală și nu vreau să se schimbe imaginea lui. Este un copil talentat care putea să evolueze, dar prin atitudine, prin tot ce s-a întâmplat, trebuie să luăm măsuri cu fiecare jucător care greșește”, a spus Daniel Florea, citat de sportgalati.com.

„O să discut cu staff-ul meu tehnic să vedem ce putem face ca echipa să joace, să aibă rezultate”

Cu trei puncte obținute în ultimele nouă etape, atmosfera din cadrul vestiarului clubului Oțelul este una tensionată. Antrenorul Daniel Florea vrea să poarte o discuție cu șefii clubului gălățean, dar și cu staff-ul său pentru a vedea ce soluții se pot găsi ca jocul să fie îmbunătățit.

„Atmosfera din vestiar nu este cum îmi doream. Când nu câștigi de nu știu câte etape e normal să nu fie bună atmosfera. O să încercăm să vedem ce putem schimba, o să ajungem să facem ce e mai bine pentru club. O să lucrăm la finalizare mai mult la antrenamente. Mai sunt și alte probleme, o să discut cu staff-ul meu tehnic să vedem ce putem face ca echipa să joace, să aibă rezultate. Aștept să treacă zilele astea, luni-marți să luăm o decizie, spre binele echipei. Nu vreau să vorbesc acum, vreau să vorbesc cu staff-ul, cu cei din conducere, să analizăm, să luăm o hotărâre spre binele clubului. Nu sunt mulțumit de rezultat, de tot ce se întâmplă, e normal să ne gândim ca echipa să arate altfel la meciuri”, a mai declarat Florea.

Sâmbătă, în etapa a 15-a, Oțelul joacă în deplasare, la Dunărea Călărași, ocupanta locului 3 în Seria I.

Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă